Ulica A. Žarnova-Cesty a chodníky-iné

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený

Sústavne, cely týždeň vyložene koše cez cely chodník.

28. január 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Preposlali sme ho na vyjadrenie na príslušný odbor. O riešení podnetu budeme informovať. Ďakujeme za porozumenie

Mesto Trnava
25. júl 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
podnet sa podarilo vyriešiť, ďakujeme za upozornenie.
Kto? odbor komunálnych služieb

Mesto Trnava
16. august 2022

Mária

Koše stále vyložene cez cely chodník . Každý deň.
22. august 2022

Mária

Každý týždeň rovnaký problém na pár dni. Rozumiem tomu, že koše treba v case vynášania , dať von, ale prečo to musi byt práve na tomto mieste? Budova je veľká, nech si to dajú ku parkovisku, resp garážam, z druhej strany. Navyše, tuto na zarnovej je aj zákaz zastavenia ( bez dodatkovej tabule) , takze vlastne by tam ani smetiari nemali zastaviť, keď vynášajú koše… 3/4 chodníka zapracatana smetiakmi, nedá sa prejsť s kočíkom ani vozickom.
14. máj 2023

Mária

Sústavne vyložene koše na chodníku Takze keď idem ja s kočíkom Tak sa musím uhnúť košom tak, ze zidem s kočíkom na cestu, lebo sa tadiaľ nedá prejsť. Je to absurdne. Každý týždeň to iste. Keby tam takto stalo auto, tak volam MsP a dajú autu pokutu. A koše si tam môžu beztrestne stat stále.
08. marec 2024

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň.
V zmysle VZN č. 624 o nakladaní s komunálnymi odpadmi a s drobnými stavebnými odpadmi na území mesta Trnava je vlastník, správca alebo užívateľ nehnuteľnosti povinný zberné nádoby alebo vrecia umiestniť pre účel zberu a odvozu odpadu čo najbližšie k miestu jeho zberu zberným vozidlom, najneskôr do 6.00 hod., príslušného zberového dňa, a zároveň tak, aby bola zabezpečená schodnosť a zjazdnosť komunikácie a následne po zbere ich uložiť na určené miesto. Odvážané budú výlučne vrecia s odpadom, ktoré sú označené logom zberovej spoločnosti.
Kto? odbor komunálnych služieb

Mesto Trnava
19. apríl 2024

Mária

Sústavne, každý jeden týždeň, je chodník po celej šírke neprechodny, kvôli odstaveným košom.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania