Potrebne vysadenie stromov na Beethovenovej

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Ondrej Gabris 14. júla 2014

Dobry den, chcel by som upozornit na dost slaby stav zelene na Beethovenovej ulici. Konkretne myslim priestor pred Postou 8 dalsi pred garazami. (vid obrazok) Vyzera to tam naozaj horsie ako v Petrzalke. Viacero ludi mi potvrdilo, ze je naozaj nutne vysadit tam stromy, kedze ide prazdne priestranstvo a ked sa vysadzali aj na Mozartovej a na inych lokalitach Beethovenky, tu by to bolo idealne. Uz som aj posielal podnet na Mestsky Urad. Viete prosim pomoct? Velmi nam na nasom meste a zalezi a zelen by bola tym spravnym krokom.

16. júl 2014

M.M.

a mozno ny sa ta zisiel aj chodnik od poty k novovznikajucej relaxacno oddjychovej zone. do volieb by sa to dalo stihnut.
21. august 2014

Ondrej Gabris

No otazka priamo na samospravu/mesto. Moj podnet sa zrazu bez akejkolvek reakcie ocitol v stadiu "neriesenia". Je az take tazke vysadit tam par stromov, ako sa to robi aj na inych miestach na Prednadrazi?
26. október 2014

Jano

ja tam byvam mne tam stromi nechybaju praveze ta plocha by sa aj inak dala vyuzit park je dost velky... ale ak vysadit stromi navrhujem uzitocne ako jedly gastan orech alebo podobne..
15. január 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
na tomto mieste boli vysadené stromy koncom roka 2014.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
20. apríl 2015

Matúš G

Súčasný stav.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania