Ulica Trhová-neporiadok a odpadky-iné

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
mooo 04. februára 2021

Cením si snahu FCC s aplikáciou, ale možno by bolo fajn,konečne zmeniť leták s rozpisom vývozu smetí. Predsa len za posledné roky pribudlo dosť rozvozov v rôznych termínoch a človek sa v tom letáku už ani nevyzná. Možno by pomohlo niečo jednoduchšie vid foto 2.

16. február 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, dizajn harmonogramu vytvára zberová spoločnosť. Samozrejme informáciu o úprave resp. zjednodušení harmonogramu prepošleme zberovej spoločnosti.

Odbor komunálnych a cintorínskych služieb
14. december 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
nový harmonogram na rok 2022 je momentálne v príprave. Jeho dizajn má v kompetencii zberová spoločnosť. Predmetný harmonogram triedeného zberu odpadu musí obsahovať množstvo údajov, ktoré majú informovať občanov o pravidelných výsypoch. Niekoľkoročná prax ukázala, že tieto informácie je dobré mať na jednom informačnom letáku, nakoľko sú tam kompletné údaje pre všetky lokality v meste Trnava. Mesto Trnava a ani zberová spoločnosť neplánujú zmeniť vizualizáciu harmonogramu. Na pripomenutie termínu zberu odpadu slúži občanom mobilná aplikácia "Vylož smeti" https://www.trnava.sk/sk/aktualita/aktualizovane-terminy-vyvozu-odpadu-na-rok-2021-najdete-v-mobilnej-aplikacii-vyloz-smeti
Kto? Odbor komunálnych služieb

Mesto Trnava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania