Ulica Botanická-neporiadok a odpadky-neporiadok vo verejnom priestranstve

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
AJ AJ 08. februára 2021

Načo sú nám podzemné kontajnery zabezpečené proti potkanom a iným zvieratám aby sa nedostali do vnútra keď máme vedľa ďalšie kontajnery ktoré sú vlastne vykrmna ˇ parazitov všelijakých potkanov a neviem čoho pán primátor je asi na hlavu keď nevidí čo sa tu deje a zbytočne vyhadzuješ mestské peniaze na chujovinay len aby bol ua ekologicky pekného bročkokapra 🖕

08. február 2021

K

Takže takto. To nie sú vyhodené peniaze za “chu...”. Nie je to výmysel primátora ale povinnosť ukladá štát. Zmysel to má a aký veľký ☝🏼. Treba len akútne zabezpečiť väčšie kontajnery 💪🏽.
10. február 2021

Hana

Prečo na Družbe, nie sú umiestené tieto bikontajnery, pri každom podzemnom stojisku, napr. nieje na parkovisku pred posilňovnou, ani pri pod.stojisku. 007,potom ludia netredia, lebo , sa im to nechce nosit k druhému stojisku.
10. február 2021

AJ AJ

AK štát riadia takýto mozgový atleti čo dokážu vymyslieť takéto normy tak im treba nahádzať tie sakle pred dvere!
hlupák len hlúpy zákon vymyslí a týchto politikov čo mame na meste a vo vláde tak sa nečudujme!
10. marec 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň. Mesto v spolupráci so zberovou spoločnosťou monitoruje stanovištia a podľa potreby dopĺňame nádoby. Nakoľko služba zberu kuchynského odpadu je len na začiatku riešime situáciu podľa dostupných možností. To znamená zvýšili sme frekvenciu na 3 x týždenne, postupne dopĺňame nádoby a plánujeme stále skvalitňovať túto službu, aby sme predišli k nežiaducemu faktu ako sú potkany a nahromadený odpad na stojiskách. Systém zberu kuchynského odpadu prostredníctvom 120 l nádob je prispôsobený technologickému postupu pri čistení nádob v spracovateľskom zariadení, kde je obmedzenie pre veľkosť zbernej nádoby a max. hmotnosť odpadu v zbernej nádobe.

Odpoveď na komentár p. Hany:
Na stojisku 07 pri bytovom dome Vl. Clementisa 24 bola zadaná požiadavka na umiestnenie nádoby.

Odbor komunálnych a cintorínskych služieb

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania