Parkovanie na Podjavorinskej

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Zuzana 18. júla 2014

V mene vlastníkov bytov na Podjavorinskej ulici 19-21 chcem požiadať, aby v rámci momentálne realizovanej investičnej akcie – rozširovanie parkovacích miest na sídlisku Podjavorinská – bola realizovaná drobná úprava, ktorá súvisí s parkovacími miestami pred naším bytovým domom.
Ide o spevnenie terénu za obrubníkom miestnej komunikácie, kde je podkladom zemina. Sú tam pomerne veľké nerovnosti, čo spôsobuje sťažené parkovanie a v daždivom počasí parkujúce autá spôsobujú znečistenie miestnej komunikácie.
Naše spoločenstvo vlastníkov bytov už v roku 2009 žiadalo o vybudovanie parkovacej plochy pred naším domom kolmo na miestnu komunikáciu. Žiadosti sa vtedy nevyhovelo.
Navrhovaná drobná úprava by bola finančne nenáročná (na blízku sú mechanizmy, pracovníci a je možné využiť i materiál – cementové odpadové bloky vznikajúce pri uvedenej investičnej akcii), vytvorila by kvalitnejšie a čistejšie parkovanie a tým prispela k skrášleniu životného prostredia pred domom, ktorý sa nachádza v blízkosti centrálnej mestskej zóny.

23. marec 2015

Matúš G

Zatiaľ neriešené.
19. máj 2015

Matúš G

Tak skoro po roku sa na tom pracuje.
19. jún 2015

Matúš G

Vybavené.
26. jún 2015

Martin

super, ako pekne sa to dá urobiť aj bez nejakého väčšieho zásahu do zelene! a aj situácia s parkovaním sa výrazne zlepšila.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania