Upravenie parkovacích plôch na ulici Hospodárska, časť Jupiter

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

V riešení
meno
Gabriela Danisova 31. júla 2014

Chcela by som poziadat, ci by bolo mozne nakreslit ciary na ohranicenie parkovacich miest na ulici Hospodarska, cast Jupiter, od Kalinciakovej cesty. Pri starom cintorine je velke krasne parkovisku, ale na tie zvysne sa akosi zabudlo. To, ze su tam jamy by az tak nevadilo, ale ludia su nedisciplinovani a parkuju v roznych smeroch a pomohlo by sa tym usetrit zopar parkovacich miest, je tam dost velky problem s parkovanim, najma vecer je problem najst volne parkovacie miesto.

20. august 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
vyznačenie parkovacích miest sme zaradili do programu realizácií na IV. štvrť rok 2014.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
29. máj 2015

Jana

Aj napriek prísľubu sa doteraz ani na jednom z neupravených parkovísk neboli bielou farbou vyznačené parkovacie miesta. Naďalej si ľudia parkujú ako chcú.
Rekonštrukcia parkovísk sa začala v smere od cintorína pred pár rokmi, ale zo záhadných dôvodov nepokračuje. Pritom sa v Trnave robia nové parkoviská aj tam kde doteraz neboli. Ak nie sú tento rok peniaze tak by bolo vhodne zaradiť ich do plánu investičných akcií na budúci rok.
01. júl 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
značenie bude zrealizované v 27 K .T. 2015

Odbor dopravy a komunálnych služieb
12. júl 2015

Jana

Chcem Vás upozorniť, že i napriek prísľubu vyznačiť parkovacie čiary v 27 K.T. sa tak doteraz nestalo. Z tohto dôvodu bude podaná sťažnosť na vedúceho úseku dopravy Odboru dopravy a komunálnych služieb. Nehnevajte sa, ale tento podnet sa už rieši takmer rok.
14. júl 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
pri obhliadke v teréne bolo zistené, že podľa platných STN nie je možné parkovacie miesta vyznačiť.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
28. august 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
parkovanie áut so šikmým státím na súčasnej ploche možno považovať za nelegálne, pretože autá zaberajú aj časť pôvodného chodníka.
Takéto usporiadanie parkujúcich áut nie je v súlade s normou, ktorá definuje možnosti dispozičného riešenia. Vzhľadom na uvedené bude vyznačené vodorovné DZ iba na ploche pôvodného parkoviska s kolmým radením vozidiel.
Ak si VMČ č. 2 Trnava - západ presadí do nového rozpočtového roku rozšírenie parkoviska, ODaKS vyznačí parkovacie miesta.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
21. jún 2016

peter

Vyznacenie parkoviska - Hospodarska
Dalo by sa prosim vyznacit parkovacie miesta na parkovisku na Hospodarskej zo strany od Kalinciakovej oproti Sturovej ulice.
Dakujem
23. jún 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
na základe nášho posledného vyjadrenia z 28. augusta 2015 uvádzame, že rozšírenie parkoviska sa do rozpočtu na tento rok nedostalo, z toho dôvodu nebude v dohľadnom čase možné tento podnet zrealizovať.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
25. február 2017

peter

A parkovisko stale nevyznacene.
09. november 2018

navstevnik

A kedy sa prosim dostane do rozpoctu aj tento podnet?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania