Ulica Vladimíra Clementisa-neporiadok a odpadky-neporiadok vo verejnom priestranstve

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Simona Čechová 31. marca 2021

Odpadky sú prakticky kam sa človek pozrie. Pri chodníkoch, pod panelákmi, na tráve.. Celé okolie domova dochodcov je v katasrofálnom stave. Okolie fontánky som ani nemohla odfotit lebo na mňa začali ziapať bezdomovci prečo ich fotím. Smrdí to tam, večer pri venčení psa je už úplne normálne keď predomnou prebehne potkan.

Navrhujem:
1. pravidelné čistenie a pravidelnú údržbu zelene.
2. stromy a kríky okolo fontány preriediť aby sa tam nezdržiavali bezdomovci.
3. dezinfikovať okolie fontánky

01. apríl 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Preposlali sme ho na vybavenie na príslušný odbor. O riešení podnetu budeme informovať. Ďakujeme za porozumenie

Mesto Trnava
01. apríl 2021

Matúš

Dobry den, pripajam sa k prosbe o castejsie hliadkovanie a cistenie danej oblasti. V poslednej dobe sa z tejto oblasti stava smetisko a utocisko neprisposobivych obcanov. Dakujem
02. apríl 2021

Štefan

Priestor okolo fontány/parčíku pred bývalým bowlingom je hanebnou vizitkou starostlivosti mesta o verejný priestor. Zvlášť na tomto mieste, ktoré ma slúžiť predpokladajme primárne aj ľuďom bývajúci v domove soc. služieb. Namiesto toho slúži bezdomovcom a asociálom už dlhé roky ako brloh a verejné toalety. Je potrebné tento priestor kontrolovať, skultivovať a vrátiť mu pôvodnú funkciu.
05. apríl 2021

Matúš

Ulica Vladimíra Clementisa-neporiadok a odpadky-neporiadok vo verejnom priestranstve

V danej oblasti sa v poslednej dobe množí neporiadok. Prosím o riešenie problému. Ďakujem
07. apríl 2021

Hana

Dobrý deň, opravdu,toto miesto je špinavé, plné potkanov, dnes aj mrtvý potkan pri lavičke, pod kríkami veľa špiny, zápach, bude potrebné kríky od zeme ostrihat, aby tam vnikol vzdušný priestor a nehromadily sa odpadky, bol by to pekný parčík, keby bol udržiavaný.
19. máj 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň. Lavičky, ktoré boli umiestnené v blízkosti fontány boli demontované spolupracujúcou firmou. Deratizačná firma opätovne skontroluje verejnú zeleň a v prípade výskytu aktívnych dier vykoná deratizáciu.

Odbor komunálnych služieb
19. február 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
podnet je vyriešený, v spomínanej lokalite lokalite bol uprataný neporiadok. Ďakujeme za upozornenie.

Mesto Trnava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania