Ulica Spartakovská-osvetlenie-chýbajúce/nedostatočné

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

V riešení
meno
Eva 09. apríla 2021

Dobry den, pisem za mojich starych rodicov (skoro 90 r.).
Za Billou (pri zimaku) je schodisko. Starí rodičia sa tade boja chodiť. Bolo by mozne doplnit ku schodisku aj ZABRADLIE? Zaroven je mozne, ze by ste tam doplnili i OSVETLENIE? Po zotmeni je tem hroza prejst, schovavaju sa tam vseliaky ludia a kopi sa tam bordel a smrad po cikaniciach. Je to skoro v centre a hlavne v obytnej zone. S cim suvisi aj udrzanie PORIADKU, nedalo by sa to dat bille prikazom? je tam porozbijane sklo, kopec bordelu satstva a flias z alkoholu.
Ďakujem a pozdravujem

15. apríl 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Preposlali sme ho na vybavenie na príslušný odbor. O riešení podnetu budeme informovať. Ďakujeme za porozumenie
Kto? Odbor dopravy

Mesto Trnava
26. apríl 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
preveríme možnosti osadenia nového svietidla u správcu verejného osvetlenia. Ak tu bude možné zriadiť nový stožiar, zadáme požiadavku k projektu nového stožiara v príprave ďalšieho rozpočtového roka. Problém týkajúci sa udržiavania poriadku sme nahlásili do spoločnosti BILLA s.r.o.

Odbor dopravy
28. január 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
schodisko za Billou po spracovaní projektovej dokumentácie a povoľovacích procesoch bude zrekonštruované a celá lokalita bude osvetlená.

Mesto Trnava
03. apríl 2024

Tomáš

Tesim sa na realizaciu, len teda stary otec sa jej uz bohuzial nedozil...

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania