Ulica Hlboká-trávnatá plocha-nepokosená

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Eva Venhartová 02. mája 2021

Zaujímalo by, z akého dôvodu je neustále vynechaná úprava trávnikov pred domami na Hlbokej ul. 9,10,11. Pred domami nie je ostrihaný živý plot a kosenie plôch priamo pred domom je sústavne vynechané. To isté platí o páse zelene pri chodníku popri parkovisku smerom k výmeníkovej stanici. Pred domom rastie veľa buriny, polmetrová žihľava a pod. Tieto plochy boli naposledy kosené a ploty strihané pred rokom.

03. máj 2021

Hana

Dobrý deň, na Vladimíra Clementisa sa tiež kosilo 26.4., ale predzahrádky Vl.Clementisa 54, 53,52, pokosené neboly, tráva je prerastená, a ukrývá vela dier pre potkanov, , prosíme pokosiť.
03. máj 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Preposlali sme ho na riešenie na referát zelene. O riešení podnetu budeme informovať. Ďakujeme za porozumenie

Mesto Trnava
30. máj 2021

Eva Venhartová

Ulica Hlboká-trávnatá plocha-nepokosená

Toto je môj druhý podnet. Situácia spred mesiaca nezmenená, snáď len burina po dažďoch zdvojnásobila svoju výšku. Zaujíma ma, kto je za toto zodpovedný a neplní si svoje povinnosti. Aby som bola spravodlivá, po viac ako roku ostrihali živý plot. Nebolo možné temer prejsť po chodníku. A nakoniec, čo na to alergici, ktorí žijú s týmto pod oknami...
31. máj 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, spolupracujúcej firme sme opäť zadali danú lokalitu na kosenie. Ospravedlňujeme sa, ak bola v minulosti spomínaná lokalita vynechaná (zabudnutá). V týchto dňoch prebieha ďalšia etapa kosenia, tak lokalita bude pokosená. Taktiež čo sa týka kríkov, budú orezané.

referát zelene
12. január 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
trávnaté plochy boli pokosené v októbri 2021, kríky boli ostrihané tak, aby nezasahovali do chodníka.
Kto? Referát zelene

Mesto Trnava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania