Stojiská na odpadkové kontajnery A.S.A.

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

V riešení
meno
Eduard Trnavský 14. augusta 2014

Roky rokúce sú na týchto miestach umiestnene kontajnery na komunálny odpad, no v posledných rokoch začali pribúdať kontajnery na separovaný odpad no na úkor okolitej zelene. Teraz to vyzerá pozdĺž celej Slovanskej ( sú tam tri miesta) ako na zbernom dvore. Okrem toho sa nám pravidlne stáva za kontajnery ktoré sa pánom z A.S.A nezmestia na miesto, čiže vždy, su odparkované na chodníkoch ktoré k odpadkovým košom vedú. Po celom meste sa urobili stojiská zodpovedajúce dnešnej dobe len tu sa na to nejako zabudlo. My ako obyvatelia na tejto ulici Vás žiadame o nápravu. Čakám odpoved ,že to je na sukromnom pozemku a nemôžete s tým nič robiť, tak Vás ubezpečujem, že môžete. Tieto kontajnery sú tam umiestnene minimalne 50-60 rokov a nikdy to majitelovi pozemku nevadilo. Treba s nim komunikovať a všetko sa dá. Tak isto bude len rád, že to tam bude vyzerat normálne- ľudsky. Nemam rád ked sa mesto odvoláva na niekoho že sa to nedá namiesto toho aby sa pokúsil dohodnúť, ale chapem to je to najjednoduchšie riešenie. Tak prosím posnažte sa, aj my máme právo na pekné okolie.

15. august 2014

jano

U nás je zas problém, že aj keď máme nove stojisko, tak sa tam všetky kontajnere nepomestia. Táto situácia nastala potom, ako ASA pridala nové kontajnere na separovaný odpad - tie teraz stoja vedľa, na trávnatej ploche.
05. november 2014

Matúš G

Stav sa nezmenil. Pri výstavbe kontajnerových stojísk by bolo vhodné zrekonštruovať aj chodníky vedúce k nim. Nech sa môžu ľudia bez problémov dostať ku stojiskám aj z druhej ulice.
12. apríl 2015

Flego

stav nezmenený
12. júl 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
uvedené stojisko bude zrušené a nahradené novým, centrálnym, s polozapustenými nádobami. Realizácia je naplánovaná na tento rok.

Odbor dopravy a komunálnych služieb

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania