Ulica Jarná-cesta-rozbitá (väčší úsek)

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

V riešení
meno
Radovan Bachratý 19. mája 2021

Dobrý deň, chcem poprosiť vedenie mesta, aby konečne vybudovalo asfaltovú cestu a riadne pouličné osvetlenie na Jarnej ulici konkrétne časť od 26 - 30. Máme tam len blatovú prašnú cestu, keď naprší sú tam obrovské bariny, v noci je tam tma, pretože lampa je len na začiatku ulice. Budeme mať bábätko a neviem si predstaviť ako budeme tlačiť kočík po takejto ulici. Keď sa nájdu státisíce na cyklo-chodníky, nech mesto Trnava prosím nájde aj pár Eur na nás, riadne platíme dane, a žijeme tam ako v stredoveku. Ďakujem..

25. máj 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Preposlali sme ho na vybavenie na príslušný odbor. O riešení podnetu budeme informovať. Ďakujeme za porozumenie
Kto? Odbor dopravy

Mesto Trnava
01. jún 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň. Pri rekonštrukcii miestnej komunikácie Dedinská sme upozorňovali gestora dopravy na potrebu riešenia miestnej komunikácie Jarná. Zatiaľ však nie je zaradená táto investičná akcia v rozpočte mesta ani v rozsahu prípravy projektovej dokumentácie. Spomínanú IA sa pokúsime zaradiť do novej aktualizácie rozpočtu mesta. Prosíme o trpezlivosť pri riešení tohto podnetu.
Kto? Odbor investičnej výstavby + Odbor územného rozvoja a koncepcií

Mesto Trnava
21. september 2021

Dominika Adamcová

Zaujimave, uz niekolko rokov na tuto akoze ulicu upozornujeme, ze je v otrasnom stave. Bol nam na nu vysypany odpadovy asfalt a tym sa to povazovalo za vybavene...
07. jún 2022

Radovan Bachratý

Dobrý deň, prešiel ďalší rok, v akom stave je naša záležitosť? To si Mesto Trnava nevie dovoliť jednu vlečku asfaltu? Nie je Vám to HAMBA?
08. jún 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
podnet posielame na vybavenie, budeme vás informovať.
Kto? referát technických činností dopravy

Mesto Trnava
18. október 2023

Andrea

Dobrý deň.
Kedy budeme zaradení do investičnej akcie rozpočtu meste na vybudovanie normálnej asfaltovej cesty? Dane tu platíme ako priamo v Trnave, ale žijeme tu ako v stredoveku. Chýbajú nám základné veci, ako asfaltová cesta, verejné osvetlenie, údržba verejnej zelene.
07. február 2024

Radovan Bachratý

Dobrý deň, od 19. Mája 2021 čo som založil tento odkaz pre starostu sa absolútne nič neurobilo. V akom stave je naša záležitosť? Koľko mestských rozpočtov, kalendárnych rokov ešte budeme čakať na to aby sme mali normálnu asfaltovú cestu?!!! Napíšte sem prosím konkrétne kroky a časový harmonogram kedy sa to bude riešiť...
08. február 2024

Andrea

Prosíme Mesto Trnava o urgentné riešenie, nakoľko diery sú čím ďalej väčšie. V prípade poškodenia našich tlmičov, náprav budeme žiadať úhradu opravy od Mesta. Hanba celému mestu a jeho vedeniu za túto ignoráciu občanov, ktorí platia rovnako vysoké dane ako celá Trnava ale úroveň je na našej ulici ako v 19. storočí. Chceme okamžité odpovede na naše otázky a konkrétne riešenia tejto situácie. Ďakujem.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania