Zelenečská ulica-detské ihrisko-potrebná údržba

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

V riešení
meno
Ingrid 10. júna 2021

Staré ihrisko, zarastena zeleň, tiché neudržiavane miesto pre asocialov, patrí to mestu a už veľmi dlho sa tam nič nerobí, max keď sa pokosí trávnik. Dieťa si tam môže akurát tak ublížiť. 3 metre vysoke kríky tak akurát robia zátišie pre asocialov.
Zelenečská ulica 49,51

10. jún 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Preposlali sme ho na vyjadrenie na príslušný odbor. O riešení podnetu budeme informovať. Ďakujeme za porozumenie
Kto? Referát zelene

Mesto Trnava
14. jún 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, kolegovia z referátu zelene boli 10.6.2021 danú lokalitu obzrieť osobne. Trávnik je pokosený, stromy živé bez suchých konárov a kry sú vysoké, ale tie sme nemali v pláne pravidelne rezať. Zeleň je tu udržiavaná, preto nevidíme žiadny dôvod k rezu alebo výrubu zelene. Podnet je neopodstatnený.

Mesto Trnava
14. jún 2021

Ingrid

Dobrý deň. Tie kry určite treba ostrihať, zavádzajú pri vstupe do auta, kríky tam robia zátišie pre narkomanov a ľudí tomu podobných. Ihrisko je v katastrofálnom stave. Posielam vam foto dnes robené.Žiadny smetiak, odpadky, jamy v zemi... Tak sa prosím ešte raz pozrite či je toto v poriadku?!
14. jún 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, pripájame odpoveď z referátu verejnoprospešných služieb: v tohtoročnom rozpočte sú vyčlenené financie na revitalizáciu vnútroblokov, avšak tento konkrétny vnútroblok nebol zaradený do plánu obnovy.

V tomto prípade sú dve možnosti riešenia. Prvou je, že spolupracujúca firma zabezpečí opravy jednotlivých herných prvkov. Druhou možnosťou je odstránenie herných prvkov, čím by sme zamedzili zhlukovaniu neželaných osôb.

Nakoľko ide o priestor, ktorý slúži viacerým bytovým domom, je potrebné, aby rozhodnutie bolo odkomunikované so všetkými obyvateľmi dotknutej lokality.

Vaše konečné stanovisko, na základe ktorého zvolíme ďalšie kroky, Vás poprosíme zaslať na email: [email protected]

Odbor komunálnych služieb - referát verejnoprospešných služieb
14. jún 2021

Ingrid

Prepáčte ale prve napíšete že tam boli vaši zamestnanci a podľa nich je zeleň udržiavaná a všetko v poriadku, pošlem foto opaku a vy píšete o odstránení ihriska?! Žiadala som o upravenie a opravenie ihriska. Ak by sa zrezali kríky, bolo by tam viac svetla a nebolo by tam take zátišie pre,, neželané '' osoby. Patrí to mestu tak by malo mesto o tom rozhodovať či a ako sa budú upravovať vnutrobloky.
04. november 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
obyvatelia priľahlých bytoviek sa vyjadrili na schôdzi vlastníkov bytov, že majú záujem o opravu tohto ihriska. Začiatkom roka 2022 zabezpečí spolupracujúca firma všetky potrebné opravy herných prvkov vrátane ich náterov.
Kto? odbor komunálnych služieb

Mesto Trnava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.