Ulica Teodora Tekela-trávnatá plocha-nepokosená

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Monika 13. júna 2021

Dobrý deň, chcela by som nahlásiť dlhodobo nepokosené miesta na sídlisku Družba. Tiež sa jedná o lokalitu v parku za Kauflandom.

14. jún 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Preposlali sme ho na vyjadrenie na príslušný odbor. O riešení podnetu budeme informovať. Ďakujeme za porozumenie
Kto? Referát zelene

Mesto Trnava
14. jún 2021

Hana

Dobrý deň, nechápem postup firmy pri kosení, jeden deň pokosia velku plochu , aby sa videlo, že kosia, potom prídu za dva dni znova pokosia nejaké plochy, a takto kosenie na Družbe už trvá 3 týždne, predzahrádky vykosia až po upozornení,/povedali, že to si máme kosiť sami/ Keby začali kosiť všetko od Kauflandu a skončili na Spartakovskej, tak by bola Družba za týždeň pokosená a ludia by nevypisovali na tomto odkaze .
14. jún 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, firma si sama určuje postup a lokality kosenia. Mesto im zadáva len začiatok kosby. Celý tento týždeň (od 14.6.2021) majú na pláne dokončenie celej lokality Družba.

Referát zelene
15. jún 2021

Ján Bahýl

Dobrý deň prajem, to myslíte vážne čo ste napísali ako odpoveď, alebo si tu už z obyvateľov Trnavy robíte srandu? A ktorý "múdry" človek na úrade podpísal takto zmluvu s danou firmou? Nech vieme, nech sa mu môžeme ísť poďakovať. A ako teraz danú firmu chodíte kontrolovať, či kosí v nejakých určených termínoch, alebo to majú na háku ako tento rok na Družbe? No zjavne kontrola žiadna, tak to takto vyzerá!!! Už minulý týždeň ste písali pani Havlikovej na takúto sťažnosť, že sa bude kosiť táto lokalita od 8.6. teraz tu zas píšete že od 14.6. budúci týždeň to bude od 21.6 a potom vlastne načo by sa kosilo. Alergici sa môžu už zblázniť, keďže im ani lieky nezaberajú, firma má zarobené a uradnici si spokojne sedia na zadkoch, však zmluva bola dobre podpísaná. Budúci rok keď pošlete predpisy na platenie daní, mimochodom jedny z najvyšších na Slovensku, tak tiež obyvatelia Trnavy odpíšu že ich niekedy zaplatia, možno sa im to niektorý mesiac hodí, a možno až niektorý rok. Alebo namiesto zaplatenia dane Vám pošlem účty za lieky na alergiu. A ešte teda otázka, že kedy mesto Trnava dalo pokyn na kosenie Družby a kedy majú byť konečne práce ukončené? S pozdravom momentálne jeden z "najspokojnejších" obyvateľov Trnavy Bahýl
15. jún 2021

Peter

podpisal to primator 😉
15. jún 2021

TOP

Prvá kosba tejto firmy bola bez problémov a tuto druhu to posrali... Ty keď podpisujes firmu vidíš do budúcnosti? Firma vzisla z VO kde rozhoduje cena bohužiaľ nie kvalita.
16. jún 2021

Dusan

Do budúcnosti síce pán nevidí, ale zato vie čítať a vedel by čo podpisuje. Je to služba občanom ktorú si od minulého roku draho platíme a preto budeme od mesta aj tieto služby vyžadovať v požadovanej kvalite. To že niekto podpísal zmluvu kde rozhodla cena je jeho problém a nech si ho aj rieši za to berie plat. Trnava je pekné mesto kde majú ľudia najvyššie dane a ich primátor najvyšší plat na SK.
prajem pekný deň :)
17. jún 2021

Ján Bahýl

Dobrý večer,
Peter - jasné aj u nás zmluvy podpisuje riaditeľ, skôr som myslel, že kto nastavoval tak dobre podmienky obstaravania, to asi nerobí primátor :) ale to už je jedno

TOP - som rád, že to vidíme podobne, prvá prebehla v pohode, asi neboli potrebné takéto hlásenia, druhá nám tu doslovne prerástla cez hlavu. A asi aj u väčšiny firiem rozhoduje pri obstarávaniach cena, preto je potrebné nastaviť dobre podmienky, nech ten čo si služby objednáva neťahá potom za kratší koniec.

Ale asi táto stránka nie je na doťahovanie sa tu, ale na nahlasovanie problémov, takže píšem hlavne preto, že ul. Tekela bola dnes pokosená a bol si to tu aj niekto skontrolovať, čiže mesto môže zmeniť status tohto problému a považovať podnet za vyriešený.

PS: Odkaz od mesta sme si na dverách našli, ospravedlnenie sa prijíma a dufajme, že v budúcnosti bude takýchto hlásení čo najmenej.

Ďakujeme
18. jún 2021

Ján

Myslím že sa to môže uzavrieť.
11. jún 2023

Lucia

tráva je už tak vysoká,že aj výkaly po psoch sa ťažko zbierajú a onedlho sa nám v tej tráve stratia aj naše deti 🤷🏼‍♀️dúfam v skoré vyriešenie

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania