Ulica Andreja Kubinu-Automobily-iné

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Filip 20. júna 2021

Dobry den, vcera bola Trnavská 13, co same o sebe nieje problem. Problem ale je, ked sa TT13 zmiesa s elektrickymi kolobezkami. Vcera som jedneho ozrateho videl ako sa na Kubinu vysypal. Dalsia tlupa skoro zrazila manzelku s detmi. Chcem sa spytat ci sa rozdali nejake pokuty za alkohol na kolobezke, resp. mal by som taku prosbu. Vzdy ked bude nejake vacsia akcia - Ekofest napr. policajti by mohli namatkovo kontrolovat alkohol na kolobezkach. Uplne najlepsie by bolo "vypnut" kolobezky v okoli akcie, ak je nieco podobne mozne, samozrejme po dohode s Bolt-om. Dakujem za odpoved.

22. jún 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Preposlali sme ho na vyjadrenie na príslušný odbor. O riešení podnetu budeme informovať. Ďakujeme za porozumenie
Kto? Mestská polícia Trnava

Mesto Trnava
23. jún 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
vedenie nemotorového vozidla, v tomto prípade kolobežky s pomocným motorčekom, pod vplyvom alkoholu je priestupkom proti bezpečnosti a plynulosti cestnej premávky, ktorý nespadá do vecnej príslušnosti mestskej polície. Otázku, či sú takéto priestupku evidované je potrebné položiť Policajnému zboru.

Mestská polícia mesta Trnava
25. jún 2021

Ján

Určite je možné softvérovo na diaľku kolobežky vypnúť.
25. jún 2021

Filip

Podnet "vyrieseny", odpoved polovicata. Co uz narobim. Nemal som pri sebe telefon, nabuduce zavolam policajtov. ale mozno nabuduce niekoho ozraty zrazia.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania