V jame-vodorovná značka-zle viditeľná

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený

Poprosím premalovat zvislé značenie (prechod+srafovana čiara + žltá čiara) Maľované boli v r2015, už si zaslúžia premalovať.

25. jún 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Preposlali sme ho na vybavenie na príslušný odbor. O riešení podnetu budeme informovať. Ďakujeme za porozumenie
Kto? Odbor dopravy

Mesto Trnava
25. jún 2021

Ján

Celkovo sa mi zdá, že by sa po celej Trnave hodilo obnoviť značenie na cestách, na niektorých miestach už úplne chýbajú a predpokladám že sa na to zabudlo.
25. jún 2021

Ondrej

Ján> Je to mozne. Pri tomto znaceni ale viem kedy sa malovalo naposledy (respektive prvy a zatial jediny krat) preto som dal podnet na jeho premalovanie.
20. október 2021

Ondrej

Update 20.10.2021

Kedze Odbor dopravy na tento podnet nereagoval a stav dopravneho znacenia je nezmeneny, bol telefonicky podnet nahlaseny Odboru dopravy - veducemu odboru (Ing. Maroš Škoda)

Po prevereni stavu podnetu nas ma odbor informovat o jeho rieseni tu na stranke OPS v tomto podnete.
10. marec 2022

Ondrej

Som rad, ze sa nakoniec nasli financne prostriedky na obnovu tohto znacenia. KEdze v tejto oblasti bolo zrusenych 34 miest smahom ruky, je dolezite aby bolo jasne vyznacene ze na tejto casti chodnika sa parkovat nesmie. Obzvlast ked druha cast chodnika bola premenena na parkovisko (s cim suhlasim - chodnik neviedol nikam)
11. marec 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
vodorovné dopravné značenie v tejto lokalite bolo obnovené, podnet je vyriešený.
Kto? Odbor dopravy

Mesto Trnava
15. marec 2022

Ondrej

Znacenie obnovene. Dakujem.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania