Ulica Spartakovská-neporiadok a odpadky-neporiadok vo verejnom priestranstve

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Magdaléna 30. júna 2021

Vzhľadom na blízkosť McDonaldu a piknikov mladých ľudí vo večerných hodinách s ich produktami, je permanentný neporiadok okolo smetných košov pri lavičkách nachádzajúcich sa pri oplotení školského dvora školy na Spartakovskej ul.. a v celom okolí Mc Donaldu. Riešenie vidíme v osadení väčšieho množstva odpadkových košov s väčším objemom a tiež častejšie vyprázdňovanie košov.

01. júl 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Preposlali sme ho na vybavenie na príslušný odbor. O riešení podnetu budeme informovať. Ďakujeme za porozumenie
Kto? Odbor komunálnych služieb

Mesto Trnava
07. júl 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, smetný kôš bol vyprázdnený. Malé smetné koše sú pravidelne vyprázdňované podľa harmonogramu.

Odbor komunálnych služieb
30. júl 2021

Magdaléna

Ulica Spartakovská-neporiadok a odpadky-neporiadok vo verejnom priestranstve

Opakované upozornenie na neporiadok okolo odpadkových košov na Spartakovskej ulici pri plote susediacom so školským dvorom a škôlkou. V ich blízkosti sa hrávajú deti zo sídliska i škôlky a určite neprispejú k ich výchove k poriadku a čistote. Problém bol označený za vyriešený tým, že bol kôš vyprázdnený a že malé koše sa vyprázdňujú v určenom harmonograme. Ak sa harmonogram nedá upraviť na častejšie vyprázdňovanie,, bolo by potrebné nahradiť malé koše veľkými. Uvedený stav pri košoch evidujeme už od soboty a ešte dnes sú plné a v ich okolí ustavičný neporiadok.
27. september 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň. Do tohto priestoru bude dočasne umiestnený ďalší malý smetný kôš. Tento priestor sa plánuje revitalizovať a pri výbere nádoby budeme prihliadať na to, aby malé smetné nádoby mali prekrytie a dostatočnú kapacitu.

V danej lokalite sme urobili nasledovné opatrenia:
1) zvýšila sa frekvenciu výsypu a sú pravidelne vysýpané podľa hrmonogramu
2) požiadali sme mestskú políciu o zvýšené monitorovanie priestoru
3) v prípade rozhádzaného drobného odpadu je detské ihrisko a okolie pravidelne dočisťované Mestskými službami mesta Trnava

Odbor komunálnych služieb
27. september 2021

Magdaléna

Častejšie vyprázdňovanie košov sme už zaregistrovali, ale ako vidíte i na vami zaslaných fotografiách, priestory okolo košov a lavičiek nie sú vyčistené, je tam neustály neporiadokl.
12. október 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
posilnili sme túto lokalitu o malý smetný kôš a pôvodne umiestnený kôš sme premiestnili, aby bol viditeľnejší.
Kto? Odbor komunálnych služieb

Mesto Trnava
12. január 2023

Hana

Dobrý deň, ako je možné, že pred Zákl. školou Spartakovská pri nových lavičkách, nebol od nového roku vyprázdnený nový odpadkový koš, sáčky , papiere sú už rozhádzané po zemi.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania