Zelenečská ulica-krík-neostrihaný

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený

Poprosim kompetentnych o info ohladom strihania krikov po Trnave. Ci uz popri chodnikoch, cestach alebo kontajnerovych stojiskach. Na sidliskach po Trnave kriky len rastu a nik ich nestriha. Po chodnikoch sa takmer neda prejst, pri cestach brania vyhladu a ohrozuju premavku. Podnetov tu pribuda ale kriky sa nestrihaju. Sama som sem davala podnet od kontajneroveho stojiska na Jiraskovej ulici este 17.maja a doposial kriky nie su ostrihane. Podla odpovede na moj podnet momentalne kriky nie je mozne zlikvidovat, i ked su prekazkou pri premavke aj pre pesich ludi. Ked sa budu riesit polopodzemne kontajnery, uz to problem nebude...?
Na fotkach su kriky popri chodniku na Zelenecskej ulici a na Slovanskej ulici.

15. júl 2021

Dana

Slovanska ul.
15. júl 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Preposlali sme ho na vybavenie na príslušný odbor. O riešení podnetu budeme informovať. Ďakujeme za porozumenie
Kto? Referát zelene

Mesto Trnava
13. september 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, kríky boli zrezané.

Referát zelene
28. december 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, na pracovné operácie máme v zmluvách ich predpokladanú početnosť, konkrétne na rez živých plotov a krov pri komunikáciách je trikrát. A však v prípade zachovania bezpečnosti alebo preschnutia či iného poškodenia zabezpečujeme orezy operatívne aj viackrát. Nie všetky orezy, čo požadujú obyvatelia sú nutné a sú v súlade s našimi pravidlami. Od januára má mesto svojho arboristu, takže niektoré špecifické orezy bude robiť on.
Kto? referát správy zelene

Mesto Trnava
05. september 2022

Zdenka

Kry zasahujú až do 1m do chodníka. vyšší človek nemôže prejsť okolo. Keď boli kry vysádzané, mali byť vo výške max. 1m ale pri zanedbanej starostlivosti sa nedá okolo ani prejsť bez škrabanca. sú tam totiž okrem vždyzelených krov aj šípky, ktoré siahajú až "do očí"

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania