Ulica Mozartova-strom-suchý

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Mike8 17. júla 2021

Pekný deň. Chcem upozorniť na 4ks vyschnutých stromov, ktoré sa nachádzajú na trávnatej ploche pri pošte. Žiadam o osadenie nových stromov. Ďakujem za kladné vybavenie.

19. júl 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Preposlali sme ho na vybavenie na príslušný odbor. O riešení podnetu budeme informovať. Ďakujeme za porozumenie
Kto? Referát zelene

Mesto Trnava
22. júl 2021

Dominik

Pointa celej kampane o zvyšovaní počtu stromov v Trnave je len o tom, aby sa vysadilo kopec stromov, ideálne aby sa pokúpili najdrahšie ako sa len dá (niekoľko tisíc eur za jeden strom napr. na Kukučinovej), potom sa urobí milión fotiek na FB a podobné platformy a počet hlasov a obľúbenosť primátora ide hore. A keďže stromy už splnili svoj účel (ukázať sa ako eko-bio-raw- ... primátor) nikoho nezaujíma, čo sa s tými stromami stane ďalej. Výsledkom sú desiatky suchých, mŕtvych nových stromov, rozpadnuté podpery a čo je najlepšie, plastové potrubia, ktoré mali chrániť mladé stromčeky pred kosačkami hlboko vrastené do pňa stromu. Niektoré z nich som sa snažil zo stromov odstrániť, ale sú tak enormne vrastené, že to proste už nejde. Aj toto je výsledok eko-bio ľudí, keď ide iba o hlasy a nie o skutočné stromy... ale na to si už tak akosi postupne musíme zvyknúť.

A riešenie mesta bude jednoduché:
1.: neurobia nič a budú sa tváriť ako mŕtvy chrobák
2.: suché stromy vyrežú a hotovo
3.: 2 + nahradia ich nové stromy, ktoré čaká rovnaký osud ...
23. júl 2021

Ján

Mesto má rozdelenú starostlivosť o zele medzi niekoľkými firmami. Je škoda, že niektoré z nich si neplnia svoju prácu, ale asi ich nemá kto nahradiť.
25. júl 2021

Dusan

Dominik plne s tebou suhlasim,ale zvykat si na takyto stav rozhodne nemienim preto ze su to vyhodene peniaze. O rok su volby a dufam ze Brocka zostane len zlou historiou.
21. október 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
suché stromy boli odstránené ešte v letnom období. Od augusta 2021 je zálievka zabezpečená s väčšou frekvenciou novou dodávateľskou firmou. Dosadenie stromov plánujeme v jarnom období 2022.
Kto? Referát zelene

Mesto Trnava
16. december 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
uschnuté stromy boli dosadené - dve Jarabiny Moravia a jedna Moruša biela.
Kto? referát správy zelene

Mesto Trnava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania