Zápach s kanalizácie na ulici Clementisová

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

V riešení
meno
Lubos Puskar 11. septembra 2014

Zápach s kanalizácie na ulici Clementisová
keď idem okolo pozátvaram všetky okná na aute a vypnem ventilátor
ale aj tak je tam stále cítit neskutočný zápach s kanalizácie
tento problém pretrváva niekoľko rokov

12. september 2014

Peter

Byvam priamo na Druzbe a casto chodim okolo, ten zapach je neskutocny. Nechapem jak to mozu nechat tolko rokov lezat a neurobit nejake razantne riesenie
13. september 2014

begus

to ste ešte nezažili ten smrad hore na Spacinskej pri zš. radosť si v dome otvoriť okná alebo ísť do školy. ale kto s tým spraví niečo? nikto nič :) zvykajte si
13. september 2014

Lubos

Poznám aj ten smrad na Spacinskej nanešťastie asi pred štyri až šest rokov dozadu sa to malo riešiť údajne tam niekto veľký vypustil niečo co tam neplatí ale nechali to tak a trvá to dodnes
Radnica ukáže akú mame peknú zrekonštruovaný pešiu zónu a na toto kašlú to je mimo centra.....
13. september 2014

Lubos

Poznám aj ten smrad na Spacinskej nanešťastie asi pred štyri až šest rokov dozadu sa to malo riešiť údajne tam niekto veľký vypustil niečo co tam neplatí ale nechali to tak a trvá to dodnes
Radnica ukáže akú mame peknú zrekonštruovaný pešiu zónu a na toto kašlú to je mimo centra.....
14. september 2014

Peter

mesto na podnet o Spacinskej ani neracilo odpovedat
09. október 2014

Jozef A

Jasné, pretože tá kanalizácia je skutočný problém. Mesto sa ozve, keď je podnet na niečo relatívne jednoducho riešiteľné, tu človek ani nemá šancu zistiť, či sa niečo vo veci deje. Aspoň tak to vidím ja, informovanosť nulová. Smrad neznesiteľný. Možno keby niekto zodpovedný býval na takýchto miestach, tak by sa niečo stalo... Je to dlhoročný probém.
20. november 2014

Ladislav

Taktiež byvam na ul.V.Clementisa a niekedy mam dojem že mi vytlačilo z toaletnej misi všetok bordel z kanalizacie su dni ked sa neda v byte ani vyvetrať nakolko rovno pod oknami mam 7 kanalizačnych otvorov a ked začne odtial tlačiť ten smrad tam mam pocit ,že žijem v neakej stoke.
21. november 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
podnet bol zo strany MsÚ v Trnave, odboru stavebného a životného prostredia postúpený spoločnosti TAVOS a.s. ako prevádzkovateľovi a vlastníkovi kanalizačnej siete.
Spoločnosť TAVOS a.s. nám oznámila, že identifikovala hlavného producenta odpadovej vody, ktorá je odvádzaná do verejnej kanalizačnej siete v Trnave a spôsobuje nepríjemný zápach kanalizačnej siete. Medzi TAVOS-om a producentom odpadových vôd prebiehajú rokovania o eliminácii zápachu a to priamo predčistením odpadovej vody vypúšťanej do kanalizačnej siete priamo u producenta, vybudovaním čističky priamo vo firme.

Odbor stavebný a životného prostredia
26. august 2015

Tomáš

ZÁPACH DRUŽBA
Dobrý deň pán primátor. Nieje to tak dávno,čo ste sa stali primátorom a jeden z Vašich hlavných bodov bolo odstránenie šíriaceho sa zápachu po Družbe... Už ste vo funkcii nejaký ten piatok a stále nič... Bolo to sľub na omámenie voličov?? Je to fakt dosť nepríjemné a keď Vám ide o naše mesto mali by ste stým niečo robiť... Nieje to pekná reklama hlavne pre návštevníkov nášho inak krásneho mesta. Budujete síce veľa chodníkov pre bicyklistov, ale myslím si, že toto je problém, ktorý by ste mali riešiť, čo najskôr.
31. august 2015

Zuzana Abari

Zápach z kanalizácie
Dobrý deň, v posledných mesiacoch som zaznamenala zvýšenú mieru zápachu z kanalizácie na sídlisku Družba. Bývam v oblasti od Bowlingu ku Kauflandu a pri rannom vetraní bytu cítiť nepríjemný zápach z kanalizácie. Nie je to však len ráno, ale niekedy aj počas dňa, v závislosti od počasia, resp. tlaku vzduchu. Nezlepšilo sa to ani počas obdobia sucha ani po daždivých dňoch. Zrejme bude nutné skontrolovať problémový úsek kanalizácie a odstrániť prípadný problém, utesniť problémové kanalizačné poklopy a podobne.
Ďakujem
31. august 2015

Flego

Obávam sa Zuzana Abari, že také jednoduché to nebude https://www.facebook.com/brockatt/posts/1645592765653620:0
31. august 2015

Katarína Novosadová

Zápach z kanalizácie
Zápach z kanalizácie na ulici Špacinská cesta a pri Kauflande na Družbe je už dlhodobo neriešený. Postupne sa tento stav zhoršuje a zápach sa šíri aj do okolitých ulíc a ďalších častí mesta. Ulica Ľudová už pravidelne večer zapácha. Rovnaký problém je i na Olympijskej ulici. Zápach je cítiť aj na Hlbokej ulici pri City Arene. Začína smrdieť celé mesto Trnava. Čo s tým mesto, resp. spoločnosť TAVOS spraví?
25. október 2017

Lubo

Aky je plan na odstranenie zapachu doslova z vykalov kanalizacie na Druzbe (nielen tam) ? Je rok 2017 a tusim problem pretrvava od cias este zpred rekonstrukcie ( 10 rokov ? ) Clementisovej. Udajne nestaci kapacita mestskej kanalizacie, lebo sa napojili okolite obce v minulosti. Prijemny bol zapach z cukrovaru voci tomuto. Kto je kompetentny to vyriesit a nie iba riesit ? Mesto, VUC ?
09. november 2017

Richard

Dobrý deň,
pripajam sa k diskusii. Som z Robotnickej na kopanke. Smrad je tak silny, ze sa hambim niekoho aj k sebe domov pozvat pretoze to smrdi aj cez zatvorene okna.Pri bezvetri je smrad natolko silny, ze Vas az napne na zvracanie, taktiez aj smrad pri kauflande je neznesitelny ako zdochliny. Uz niekolko rokov vsade pocuvam a citam ako sa to riesi... ale smrad neustupuje smrdi cela Trnava. Uz smrdi dokonca aj cast smerom na kamenny mlyn. Tento problem povazujem ako top prioritu. Darmo budu pekne parciky ked cela trnava smrdi a vravia mi to aj ludia co Trnavou iba prechadzaju. Spacince, Boleraz a ine obce sa fekalii a odpadovych vod zbavia ale co my Trnavaci? Myslim, ze levandulove vrecka to nevyriesia. Na clementisovej sa aspon nieco riesi ale u nas som nevidel,ze by sa nejak pokrocilo. Pani akcionari Tavosu poprosim trosku viac usilia.
Prajem vsetkym aj ked smradlavy ale pekny den

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania