Ulica Spartakovská-Cesty a chodníky-iné

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

V riešení
meno
Michal 02. augusta 2021

Nové moderné vodozádržné opatrenia na parkovisku pri zimnom štadióne Spartakovská ulica. Alebo nie?

03. august 2021

Ondrej

A ako navrhujete riesit mlaku na betonovom povrchu ? Co ocakavate od mesta ze spravi ?
Obzvlast v tychto horkach tam jeden den ta mlaka je a na druhy uz nie.

Mozno by pomohlo zmenit parkovisko na zatravnene tymi dlazdicami, ale ma prerabka parkoiska taku prioritu nez vybudovanie novych napr ?
23. august 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Preposlali sme ho na vyjadrenie na príslušný odbor. O riešení podnetu budeme informovať. Ďakujeme za porozumenie
Kto? Odbor dopravy

Mesto Trnava
23. august 2021

Michal

Ondrej vašimi otázkami ste si zároveň aj odpovedali :-) Jednoducho je potrebné spraviť nápravu a očakávam to od mesta kde roky platíme dane a roky sú tieto parkovacie miesta v dezolátnom stave. A každým rokov viac a viac.
01. február 2022

Viktor

Od marca 2022 by malo byť toto parkovisko spoplatnené, na tento podnet sa popri tom asi zabudlo.
02. február 2022

Michal

Dobrý deň, nech sa na mňa nikto nehnevá, ale tak toto som nečakal že "novo" vytvorené miesta na Spartakovskej ulici pri zimnom štadióne sa zalejú betónom ... kde tu je ekológia ako sa mesto Trnava ohrádza? Nemohli sa tam dať zatravňovacie kocky, alebo aspoň dočasne nejaká dlažba ako sa toľko ohrádzalo mesto tým, aby mala kde odtekať voda? A keď sa raz dožijeme opravy tohto parkoviska zase sa tieto betóny budú rozbíjať? Čo to je za logika???
02. február 2022

Viktor

V roku 2018 vo voľbách súčasný primátor sľuboval zatráňovaciu dlažbu na novovytvorených parkovacích miestach...
02. február 2022

Ondrej

Aspon pridali 3 dalsie parkovacie miesta, co by za to niekde dali. Nemyslim, ze by malo zmysel nejak specialne riesit tieto nove parkovacie miesta, ked je zbytok rozbity - to nech spravi az komplexnejsia prerabka. Novy starosta tam postavy parkovaci dom :)

Inak k tej spominanej ekologii. Zatravnovacie tiez nie su uplne dokonale ekologicke. Olej a iny bordel co moze vytekat z aut potom vsakuje do zeme, miesto toho aby odtekal do kanalizacie.
02. február 2022

Michal

Pán Ondrej ono to je super, že pridali nové miesta presne 4, ale pointa nie je v tom, že sa urobili, ale ako sa urobili. Veľmi sa mesto chváli tím, ako dopredu uvažuje nad riešeniami, ale pritom naleje na 4 parkovacie miesta niekoľko kubíkov betónu keď sa raz toto parkovisko bude opravovať budú musieť tento betón rozbiť. S tými zatravňovacími kockami nebol nápad môj, ale práve vedenia :D, ale tento rozmer ktorí píšete je tiež na zváženie každopádne ono by na tomto parkovisku museli nejaké tie kanále vôbec byť. Ono s parkovaním na tomto parkovisku bol vždy najväčší problém v čase keď fungovalo klzisko a prípadne v doobedňajších hodinách.
03. február 2022

Ondrej

Pan Michal, nie som obhajca mesta, nie vzdy suhlasim s ich politikou. Ale tuna nevidim nejaky problem lebo:
1) Parkovisko potrebuje komplexnu rekonstrukciu - pridanie 4 parkovacich miest bolo preto vhodne spravit co najjednoduchsie a najlacnejsie - moj skromny nazor je ze vyliatie plochy betonom bolo rychlejsie a lacnejsie riesenie ako napr zatravnovacie kocky / dlazdice.
A prave preto uvazovat nad nejakym riesenim dopredu bolo v tomto pripade zbytocne.

2) Na obrazku vidi, ze priamo vedla tych novych ploch su odtokove kanaly - ak teda plochu spravne vyspadovali, nemal by byt problem na tych konkretnych plochach.

3) Pri komplexnej rekonstrukcii - ja dufam v budovanie jednoduchich parkovacich domov - sa bude musiet cele parkovisko rozbit tak ci tak. O jeden meter kubicky odpadu na odvezenie pri tom mnozstve co sa bude odvazat to nehra rolu.

4) Ine lokality nedostavaju ani taketo docasne riesenie zlepsenia parkovania. Je lepsie aspon ciastocne najlacnejsie riesenie ako tuna ALEBO ziadne a cakanie na komplexnu rekonstrukciu ?

5) Ak mate problem s takymto riesenim, prosim spiste peticiu, aby mesto taketo ciastkove riesenia v tejto lokalite nerobilo a umoznite tak inym lokalitam, aby oni mohli taketo ciastkove riesenie dostat.

V najblizsich volbach odporucam vybrat si vedenie, ktore bude ponukat riesenia problemov takym sposobom ako vam viac vyhovuje.
24. január 2023

Michal

Ulica Spartakovská-Cesty a chodníky-iné

Rozširujúce jamy na parkovisku spôsobujú problémy pri vystupovaní z áut nie len malým deťom a ich rodičom, ale i seniorom a všetkým, ktorí sa doslova brodia cez vodu. Toto skutočne nie je dobré miesto na vodozadržné opatrenia.

#nielenstavatalesaajstarat

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania