Nové detské ihrisko Beethovenova

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený

Na najvacsom ihrisku na Prednadrazi len 2 mini smetne nadoby na 10 laviciek a 2 stoly s lavickami??? Takto to tam vyzera, treba doobjednat a osadit dalsie.

15. september 2014

M.M.

navyse je potrebne skontrolovat bezpecnost vsrtkych hracich prvkov.najma raketu a nastupnu plochu na lanovku.
17. september 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
detské ihrisko ešte nie je Mestom Trnava od zhotoviteľa prevzaté.
Pri prevzatí budú skontrolované všetky hracie prvky. Dodatočne bolo objednaných 8 ks smetných košov.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
24. september 2014

zubaty

Ja si mislim, že niečo taketo a podobne veci, mali byt riešene už v projekte a zahrnute v cene stavby a nie prikupovane až po jej realizacii.
24. september 2014

M.M.

mesto by malo pouvazovat, alebo informovat verejnost ,ako bude po kolavdacii cely areal strazeny,aby vydrzal co najdlhsie neposkodeny. nebolo by vhodne oplotenie? v tesnej blizkosti detskeho ihriska maju zlozeny svoj pelech bezdomovci a rozni neprisposobivi, ako sa im moderne hovori... psicksri si urobili dieru v plote, aby mihli skratkou vencit psov...udrzme si to pouzitelne pre deti, ved su v tom peniaze nas vsetkych.
09. október 2014

Matúš G

Koše sú vysypané.
17. október 2014

Odkazprestarostu.sk

17. október 2014

Odkazprestarostu.sk

17. október 2014

Odkazprestarostu.sk

Ďakujem autorovi marek za aktualizáciu a pridávam aj jeho text:
Sustavne plné a rosypané odpadové koše v novom detskom araeli , roztrihaný plot na dvoch miestach psíčkarmi, vyšklbane všetky led osvetlenia POZOR 220 V trčia káble, rozkopnuté grilovisko.
Riešenie: kamerový systém a pokutovanie mestskou policiou a medializácia konkrétneho človeka ktorý bol prichitený pri čine.
Osadenie viacerých smetných košov a pravidelné vyprázdnovanie, vyhrabovanie odpadkov z detského pieskoviska a vôbec celeho parku verejnoprospešními pracovníkmi.
19. október 2014

M.M.

....a este je potrebne odmenit pana/pani architekta/tku za vkusne zakomponovanie svietidiel priamo do koruny stromu, ktore je uz necele tri tyzdne rozbite. ved idu volby, tak to dajte rychlo do poriadku,aby bolo nacom stavat kampan.
24. október 2014

Matúš G

24. október 2014

Matúš G

24. október 2014

Matúš G

24. október 2014

Matúš G

Čo k tomu dodať? Svetlá vytrhané, káble trčia, gril zdemolovaný, každé osvetlenie na stĺpoch rozbité, diery v plote (riešenie sú asi iba spraviť bránky), ešte aj s detského bágra chýbajú rukoväte. Koše zatiaľ nedodané.
24. október 2014

Flego

Až ma mrazí z tých záberov :-( Ihrisko za 400 000 eur nevydržalo ani pár dní! A čo je najhoršie, podľa typu škôd myslím, že to neboli ani bezdomovci, ani Romovia, ale civilizované biele obyvateľstvo!!!
09. november 2014

Matúš G

09. november 2014

Matúš G

09. november 2014

Matúš G

Pribudli koše aj stojany na bicykle. Diery po svetlách zaplnené, škoda asi som čakal veľa že dodajú nové. Neriešené: gril, rozbité osvetlenie a diery v plote.
14. január 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
doplnených bolo 8 smetných košov (8 bolo dodaných a namontovaných v rámci stavby, 8 dodatočne). Začiatkom novembra bolo doplnených 8 stojanov na bicykle (8 bolo dodaných a namontovaných v rámci stavby, 8 dodatočne)
Dodatočne dodané smetné koše a stojany na bicykle boli rozmiestnené podľa požiadaviek správcu herného areálu.

Odbor stavebný a životného prostredia
12. marec 2015

karol

pre psickarov urobit take nieco ako je v PN kusok travy oplotit z brankou aby sa tam mohol pes navolno pustit aby nikto nejajkal a nezazeral ze juuuj vedt to je psysko zle sak viš Marika v správach to ukazuju

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania