Ulica Michalská-parkovanie-problémové

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Palix 23. septembra 2021

Dobrý deň,
toto auto tam parkuje pravidelne už asi mesiac, tak by ma zaujímalo či aspoň raz dostal pán pokutu, alebo ste tam opravou hradieb vytvorili parkovacie miesta. Ďakujem.

27. september 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Preposlali sme ho na vyjadrenie na príslušný odbor. O riešení podnetu budeme informovať. Ďakujeme za porozumenie
Kto? Mestská polícia Trnava

Mesto Trnava
05. október 2021

Ondrej

Treba zavolat na 159 a nahlasit parkovanie na zeleni. Iniciativne tam nebudu pokutovat, ked to ale niekto nahlasi, tak to riesit musia.
07. október 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
s obsahom Vášho podnetu budú oboznámené hliadky mestskej polície, ktoré zamerajú pozornosť pri hliadkovej činnosti na opísané protiprávne konanie.
V prípade, ak opäť zaregistrujete takéto konanie, oznámte nám to prosím na telefónnom čísle 159 v čase protiprávneho konania. Na miesto bude vyslaná hliadka.

Mestská polícia Trnava
18. október 2021

Micro

Bez zmeny...
18. október 2021

Ondrej

Micro> A co sa ma zmenit ? Idem okolo, vidim tam auto, nahlasim na 159.
18. október 2021

Micro

Zjavne tam parkuje pravidelne.
19. október 2021

Ondrej

Micro> Aky je problem nahlasit na cislo 159 pravidelne ? Dokonca je to potrebne, kedze je novy sef mestskych a predchodca bol vyhodeny prave kvoli podozreniu z neriesenia pokut vyvolenych. Takze ked budu mat teraz kazdy den zaznam nahlasenia urcitej SPZ a nebude riesena, mozme sa pytat preco su zase rovny a rovnejsi.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania