Na hlinách-dodávky-parkovanie-problémové

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Uzavretý
meno
Branko 11. októbra 2021

Kedy už konečne Trnava urobí poriadok s parkovaním dodávok na sídliskách. A konkrétne s firmou TPD, ktorá má odstavené autá po celej Trnave. Bežný občan buď nemá kde zaparkovať, alebo si musí parkovanie zaplatiť a firemné dodávky si urobili z Trnava parkovisko. Už to je do očí bijúce.

11. október 2021

Peter

je to vozidlo do 3,5t a predpokladam, ze kurier tam niekde byva. Ak by mal ten clovek sluzobneho Superba, tak si to ani nevsimnete, dodavka pritom zabera podobne vela miesta. Ak by mesto zakazalo vjazd napr podla vysky vozidla, dlzky alebo nakladnym autam celkovo, nedostane sa k Vam ani kurier, stahovak, majstri na opravu…
11. október 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet. Preposlali sme ho na vybavenie na odbor dopravy. O riešení podnetu Vás budeme informovať. Ďakujeme za porozumenie.
Kto? Odbor dopravy

Mesto Trnava
11. október 2021

Majo

Je to preto, že tam bývajú kuriéri a sú to ich služobné autá, predpokladám že aj na súkromné užívanie formou cesty do/z práce.
13. október 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
Na vstupoch do mesta sú označené dopravné značky, ktoré zakazujú vymedzenému okruhu vozidiel státie – parkovanie ide ale iba o vozidlá na 3,5t. Zavádzaním zón s reguláciou statickej dopravy, ktoré sa postupne v rámci mesta realizuje, príde k obmedzeniu a eliminovaniu parkovania takýchto vozidiel v príslušných zónach.
Kto? odbor dopravy

Mesto Trnava
18. október 2021

Ondrej

Trochu to poriedi parkovacia politika. Ak kurier alebo niekto iny kto jazdi pracovne dodavkov ma aj sukromne auto - bude sa muset rozhodnut ktore bude parkovat v zone kde sa plati (sidliska) alebo platit navyse. Ak auto nema, bezproblemov tam bude parkovat nadalej - na kazdy byt ma pripadat jedno parkovacie miesto - ci ho bude okupovat firemnym autom, ktore pouziva alebo vlastnim je jedno - hlavne aby poriesili aby kazdy byt mal pravo na jedno miesto a nechali na nom ako s nim nalozi - mozno prenechat niekomu - to by mohlo motivovat ludi co nemaju auto.
10. apríl 2024

Ondrej

Pytam sa zadavatela podnetu, ci spustena parkovacia politika poriesila tento problem s firemnymi autami ?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania