Ulica Gejzu Dusíka-osvetlenie-nevhodné (silné a pod.)

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

V riešení
meno
Mária 24. októbra 2021

Zaujímalo by ma prečo je na G. Dusíka medzi panelákmi iné - oveľa slabšie verejné osvetlenie ako v iných častiach mesta. Na jeseň a v zime mám cestou pomedzi panelákmi ùprimne strach, že z tej tmy vyskočî nejaký blázon. Svetlá takmer vôbec nešíria svetlo do okolia - viď foto. Jedine okolo ihriska je osvetlenie už nové a je tam neporovnateľne viac svetla no v ostatných uličkách je relatívna tma. Zvyknem si cestou z práce svietiť telefonom aby som videla aspoň tie potkany, ktoré nám tu ùspešne pobehujù po chodníkoch.

25. október 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Preposlali sme ho na vybavenie na príslušný odbor. O riešení podnetu budeme informovať. Ďakujeme za porozumenie
Kto? odbor dopravy

Mesto Trnava
25. október 2021

Majo

Mne sa tieto vždy páčili, a nesvieti to prilis do okien obyvateľov.
10. november 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
dali sme vypracovať cenovú ponuku na inštalovanie silnejších svietidiel. Podľa výšky sumy budeme vedieť, či ich bude možné vymeniť ešte v tomto rozpočtovom roku.
Kto? Odbor dopravy

Mesto Trnava
20. november 2021

Matúš

Presne tak, myslím že takéto lampy mali ešte keď tadiaľto na koňoch s kočmi chodili nie v 21. storočí. Hanba. Ale možno keby tadiaľto idú tie slávne cyklochodníky, možno by "vedúcko" aj normálne lampy pridal. Nezmyselne rozmiestnene lampy (napriklad pod stromami pri parkovacich miestach, vchod 62/63) ktoré svietia slabo ako svätojanske mušky.
12. január 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
podnet riešime, objednávať sa budú nové svietidlá.
Kto? Odbor dopravy

Mesto Trnava
01. november 2022

M.M.

Ulica Gejzu Dusíka-osvetlenie-chýbajúce/nedostatočné

Na ulici G. Dusíka je veľmi slabé a. žiadne osvetlenie. Lampy sú zaradené v stromoch . Je potrebná vymena za LED svetlá a aj rozumnejšie rozmiestnenie.
toto je asi najhoršie osvetlená ulica v Trnave
Martin

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania