Ulica A. Žarnova-zvislá značka-chýbajúca

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený

https://datamesta.trnava.sk/ bez registracie: Aplikacia mi nestrhla ani na druhy den poplatok za zonu A. Aktualne som platil znova a rovnaky vysledok. Ms policajtka mi vsak potvrdila, ze platbu maju zaznamenanu. Na aktualnom mieste chyba znacka, ze zacina zona A, ale je znacka zony B. Uhradil som zonu B. Upozornila ma policajtka.

15. november 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Preposlali sme ho na riešenie na odbor dopravy. O riešení podnetu budeme informovať. Ďakujeme za porozumenie.
Kto? Odbor dopravy

Mesto Trnava
15. november 2021

Lubo

Korekcia k mape/oznaceniu zony A: Parkovisko pred okresnym uradom je zona B, ale Namestie SNP patri uz pod zonu A. Upozornila az Ms policajtka. Toto vsak nie je oznacene pri prechode zo zony B do zony A.
15. november 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
platbu za parkovací lístok vykonanú prostredníctvom aplikácie DataMesta nemáme ako preveriť, nakoľko nemáme žiadne údaje o platiteľovi. Čo sa týka zvislej dopravnej značky vyznačujúcej parkovanie s plateným státím v Zóne A, tak tá bude v smere od okresného úradu na Žarnovu ulicu osadená v blízkej dobe.
Kto? Odbor dopravy

Mesto Trnava
15. november 2021

Lubo

Co sa tyka platby bez registracie, ide o to, ze po zaplateni nemam nic v rukach. Ani strhnutu platbu z uctu, ani notifikaciu, nieto este danovy doklad… . Ms policajtke info o “zaplateni” nabehlo asi pol hodinu po “uhrade”. Cize mozem dostat pokutu len taky fukot. Stalo sa mi uplne pri prvej platbe, ze som nestihol potvrdit platbu v mobilnej apke banky. Toto vsetko ale bolo splnene pri dalsich pokusoch splnene, no stale ziadny debet na ucte ani danovy doklad.
21. február 2022

Matúš G

Overenie stavu podnetu - podnet bol vyriešený
21. február 2022

Lubo

Matus G: Tento podnet pojednava o nefunkcnosti platby za parkovanie cez prilozeny portal. Nejasne oznacanie zon, je iba cast podnetu. Zona B je teraz od OU az po A. Zarnova ?
22. február 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
čo sa týka podnetu, značka, označujúca "Zónu A," bola doplnená. Ďakujeme za upozornenie. Pokiaľ policajtka mestskej polície potvrdila, že platba za úhradu dočasného parkovania bola zaplatená, tak by to malo byť v poriadku a pokutu za nezaplatenie by ste nedostali. Podľa informácii z odboru dopravy, systém bol v tejto lokalite preverený a mal by plne fungovať.
Kto? Odbor dopravy

Mesto Trnava
23. február 2022

Zdenko

V článku ohľadne regulácie statickej dopravy spomínali zástupcovia mesta ešte na jeseň 2021,že výnos z parkovneho je podružný benefit .Základom je vyriesit dostatok parkovacích miest v centre mesta.Keď som si cez víkend precital článok ,ako sa bude na Spartakovskej vyžadovať mať zaplatené parkovne,aj keď mestu nefungujú parkovacie automaty,mám veľkú pochybnosť o slovách samosprávy,že im ide o riešenie parkovacej politiky,a nie o zisk.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania