Ulica Veterná-chodník-neodhrnutý

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
natare 09. decembra 2021

Prečo bol dnes odhrnutý chodník pre cyklistov a chodník pre chodcov ostal zasnežený a ešte bol naň vyhrnutý sneh z chodníka pre cyklistov? Kto normálny dnes vyrazil do ulíc na bicykli? Odpoveď, že chodci môžu chodiť po chodníku pre cyklistov neberiem. Nemám rada ak cyklisti chodia po chodníku pre chodcov a preto ja ako chodec nechodím po chodníku pre cyklistov.

09. december 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Preposlali sme ho na vybavenie na príslušný odbor. O riešení podnetu budeme informovať. Ďakujeme za porozumenie
Kto? Mestské služby Trnava

Metské služby Trnava
10. december 2021

Zdenko

Odpoveď .Plešatý Sagan.
Na Podjavorinskej kde začal zbijat na nonstop parkovnom tiež neodhrnuté.Mestská polícia sa musi prehrabať snehom aby vybrala pokuty do kasičky na starostov plat.Opatrne.Šmýka sa tam.Pod neohrnutým snehom je ľad.
04. január 2022

TOP

Tento podnet bol vyriešený už na druhý deň. Išiel som tade na biku a bola odhrnuta aj druhá strana. Ďalšie dni už to roztopilo oteplenie úplne.
04. január 2022

Zdenko

Jasné.Takto mesto odhrnulo aj na Podjavorinskej.Slniečko a oteplenie.Dokonca si myslím,že v lete bude mesto Trnava odhŕňať veľmi rýchlo.Ale cez zimu len tak ako na fotke.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania