Ulica Jána Hajdóczyho-cesta-rozbitá (väčší úsek)

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený

Na ulici Jána Hajdóczyho sa rozkopala v lete cesta, pretože sa robila voda. Po dokončení sa asi metrový pás zasypal kameňmi a štrkom a nevyasfaltovala sa celá cesta tak ako to je na začiatku Hajdóczyho pri Herdovom námestí. Vyasfaltovaný je len kúsok a potom je jama zahrnutá tými kameňmi, štrkom a hlinou. Na križovatke Hajdóczyho a Murgašova sa tvoría jamy, ktoré sú spôsobené tým, že kolesá áut tie kamene a štrk vyhrabávajú pri rozbiehaní. Mohlo by sa to vyasfaltovať tak ako to je na začiatku Hajdóczyho?
Ďakujem vopred za odpoveď

18. január 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Preposlali sme ho na vybavenie na príslušný odbor. O riešení podnetu budeme informovať. Ďakujeme za porozumenie
Kto? referát technických činností dopravy

Mesto Trnava
18. január 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
s prihliadnutím na to, že 1.3.2022 má mesto Trnava začať komplexnú rekonštrukciu časti Hajdóczyho ulice, pokladali sme za zbytočné upravovať v decembri 2021 trasy nového vodovodu ( investor TAVOS a.s.) do asfaltobetónového krytu. Preto sme v hraniciach našej budúcej rekonštrukcie povolili na 2-3 mesiace štrkové provizórium. Tie časti vodovodu, ktoré nekolidujú s našou stavbou mal TAVOS povinnosť uviesť do pôvodného t.j asfaltobetónového stavu.
Kto? Odbor investičnej výstavby

Mesto Trnava
18. január 2022

Micro

Krátky úsek v križovaní s Murgašovou ulicou by ale mohli spevniť. Do marca je ďaleko.
20. február 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
spomínaná lokalita bola opravená, podnet je vyriešený.
Kto? referát technických činností dopravy

Mesto Trnava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania