Ulica Hlboká-kanalizácia-upchatá

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Michal 01. februára 2022

Dobrý deň, chcem vás poprosiť o riešenie situácie na fotografii. V niektorých prípadoch voda presahuje až cez prechod pre chodcov. Nič príjemné. Tento stav je najčastejšie počas silnejších dažďov.

01. február 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
situáciu preveríme, budeme Vás informovať.
Kto? referát technických činností dopravy

Mesto Trnava
01. február 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
vpust už bol vyčistený, jeho nefunkčnosť je spôsobovaná opakovane lístím, ktoré tam nafúka vietor a následne upcháva mrežu. Vpust je 100% funkčný, podnet je vyriešený.
Kto? Odbor dopravy

Mesto Trnava
01. február 2022

Michal

Čiže sme opäť pri listoch, ktoré sa dôkladne alebo vôbec neupratujú. I keď som si nie celkom istý nakoľko sa táto situácia opakuje i v lete ...
01. február 2022

Dusan

Umývarka pre cyklistov,konecne sme predbehli Amsterdam.
02. február 2022

Zdenko

Jasné,listy.Bolo by zaujímave vidieť koľko dalo mesto za kosenie,hrabanie,zvoz listov atd posledné roky a porovnať to s historickými dátami za Butka.Napríklad v pomere k príjmom mesta.Vtedy pán súčasný primátor kričal koľko sa míňalo na údržbu poriadku ,kosenie ,hrabanie a zvoz listov.Prvý rok po jeho zvolení bola Trnava cela zarastená,nepokosená,OK,Beriem,Prvý rok býva ťažký.Ale odvtedy mam každý rok pocit ,že kosí sa až keď sa ozvú občania a zber listov.... Bez komentára.
29. júl 2022

Matúš G

Kanalizačne vpuste, pred priechodom a za priechodom chodcov, co myslite ako to dopadne dnes ked je taka burka? Stale sa upchavaju listim a spinou s cesty. Maju moc hustu mrezu.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania