Kompletne rozbitá cesta

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený

Mestská komunikácia konkrétne ulica Halenárska už od hradieb až po gymnázium A.M. je kompletne popraskaná,poprevalovaná a rozbitá...na ceste je velmi vela výtlkov a iných rôznych " nástrach "...ludia čo majú SUV ale iné vysoké autá tak tým to môže byt jedno ale ludia čo majú autá v normálnej výške alebo nízke autá tak je to des tá cesta a každý prechod cez nu autom je utrpenie pre auto,tlmiče a ludskú chrbticu...týmto by som chcel požiadat o opravenie celej ulice Halenárska do stavu " prijatelná "

19. november 2014

Ivana

Z odpovede asi budes sklamany, ale nechajme sa prekvapit.
19. november 2014

Nico

Mesto má nového starostu tak uvidíme
19. november 2014

Ivana

Preto som tam doplnila ale nechajme sa prekvapit :)
Dalej sa este mozme bavit, co to bude stat a ci to za to bude stat, ked hrozi ze sa to znovu rozbije a tiez o tom, ze Halenarska sa moze zatial premenovat na Balkanska a mozno este urazime mnohe slusne cesty na Balkane...
20. november 2014

Micro

* Ulica vraj nebola rekonštruovaná kvôli výstavbe Cityarény a rekonštrukcii OD Jednota.
* Trnava nemá nového starostu, ale primátora...hoci starostí bude mať viac než starosta....
20. november 2014

s

no takto to v trnave vyzera!!!!!!
20. november 2014

Trnavcan

No to som zvedavy na vyjadrenie aj z dovodu ze City arena ma byt do roku 2015 ale Jednota obchodny dom ma rekonstrukciu rozdelenu na 5 rokov - co je inak poriadna hlupost ale chcel som to dalsich 5 rokov sa bude cakat kym Halenaarsku konecne spravia???
Dokoncite City Arenu a hned by ste mali nabehnut spravit Halenarsku aj ked si myslim ze ziadne tazke vozidla nechodia cez Halenarsku ku stadionu.
20. november 2014

igor

nepamätam sa kde to bolo písané,ale mala by sa opravovať po dokončení CA.a mali by vymeniť aj potrubia a všetko pod cestou zrekonštruovať.Tak uvidíme...
21. november 2014

Ľubomír Šupola

ešte len na rok 2015 budú robiť projektovú dokumentáciu :(
Pre kapitálové výdavky sú v rozpočte vyčlenené 3 milióny eur. Dvestotisíc eur má ísť na vypracovanie projektových dokumentácií pre plánované rekonštrukcie ulíc Zelenečská 61 – 75, Hollého, Dedinská, Olympijská, Šrobárova, Zelený kríčok (verejné priestranstvo), Kukučínova, Halenárska, Štefánikova, Trojičné námestie, Koperníkova, Hlavná ulica – Námestie SNP (pri Evanjelickom dome).
26. november 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
Halenárska ulica bude rekonštruovaná až po ukončení výstavby City Arény a obchodného domu Jednota. Najvyšší nápor dopravy, najmä nákladnej, bude pri realizácii podzemného parkoviska, pri ktorom sa bude vyvážať veľké množstvo výkopovej zeminy a privážať betónové zmesi, čo by mohlo značne poškodiť novovybudovanú komunikáciu. Vzhľadom na to budeme doterajší stav Halenárskej ulice len lokálne opravovať, aby pri maximálnej rýchlosti 30 km/h, (ktorá je v centrálnej mestskej zóne) mohli autá bezpečne prechádzať.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
25. apríl 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
Halenárska ulica už bola komplexne zrekonštruovaná v minulom roku, podnet považujeme zo strany Mesta Trnava za vyriešený.

Mestský úrad v Trnave

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania