Kolaudačné rozhodnutie Arboria - Východná ul.

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Peter Drahoš 23. novembra 2014

Nechapem ako mesto nedokaze vydat kolaudacne rozhodnutie pre DB Arboria Na Vychodnej ulici. Rad by som poukazal na fakt ze aj ti co ziadali o kr neskor uz ho maju vydane, dokonca aj velke firmy, ktorych kr je ovela zlozitejsi proces ho uz maju aj ked ziadali on pred 2 tyzdnami. Nechapem...no mam pocit ze developer sa dohodol s mestom lebo nestiha... alebo mesto natahuje cas lebo sa panom na stavebnom nechce pit studena kava. Neviem ako zmyslaju, ale nejde o jedneho zakaznika..ale o velmi vela ludi, ktory na to cakaju a chceli mat pokojne vianoce.. takto ich mat nebudu

24. november 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
na užívanie časti stavby bytového domu B01 nachádzajúceho sa na rohu ulíc Veterná a Východná, bolo 11. 11. 2014 stavebným úradom vydané kolaudačné rozhodnutie na časť stavby – na sekciu A+B, nakoľko sekcie C+D bytového domu sú v súčasnosti ešte vo výstavbe. 19. 11. 2014 nadobudlo predmetné kolaudačné rozhodnutie právoplatnosť.
Počas konania prebiehali v súčinnosti zástupcov stavebníka, Okresného úradu Trnava, katastrálneho odboru a stavebného úradu rokovania z dôvodu etapizácie bytového domu, t.j. postupného užívania stavby po jednotlivých etapách, vrátane možnosti zápisu jednotlivých bytov v sekcii A+B do katastra.

Odbor stavebný a životného prostredia
02. december 2014

Ivana

tak stastne a vesele v novom :)
02. jún 2015

Martina

Pán Peter, potrebovala by som sa niečo spýtať ohľadom bývania v Arboria Parku Slnečná (Východná 1).

Poslali by ste mi mail?

Ďakujem

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania