Ulica Koniarekova-znečisťovanie-ovzdušia

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Uzavretý
meno
Jana 16. marca 2022

Vo vecernych hodinach je v ovzdusi citit zapach zhoretych farieb alebo inej chemikalie. Problem sa opakuje vo vecernych hodinach niekolkokrat do mesiaca. Vcera 13.2., ako aj dnes 14.3.2022, je po 20.00 hod na Koniarekovej citit tento zapach. Asi je juzny ci JV vietor. Da sa prosim zistit, odkial a z coho je citit v obytnej zone pravidelne takyto zapach? Opakuje sa to uz dlhsiu dobu, nie je to otazka tychto dni ci tohto roka.

16. marec 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Preposlali sme ho na vybavenie na príslušný odbor. O riešení podnetu budeme informovať. Ďakujeme za porozumenie.
Kto? Odbor stavebný a životného prostredia

Mesto Trnava
30. marec 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
Mesto Trnava, odbor stavebný a životného prostredia nedokáže na základe podaného podnetu identifikovať potenciálny zdroj znečisťovania ovzdušia. V prípade opätovného vzniku zápachu v lokalite Ulica Koniarekova je potrebné obrátiť sa na Mestskú políciu Trnava, stála služba , t.č. 3236 401, 55 11 555 , 159, ktorá lokálne znečistenie ovzdušia intenzívnym zápachom môže včas potvrdiť a zdokumentovať, zistiť pôvodcu zápachu a takéto zdokumentované porušenie právnych predpisov v oblasti ochrany ovzdušia oznámiť na príslušný úrad – orgán ochrany ovzdušia.
Kto? Odbor stavebný a životného prostredia

Mesto Trnava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania