Rovná ulica-Verejné služby-iné

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Uzavretý

Dobry den,
chapem ze pocas odstavky plavarne STU je potrebne podporit plavcov z STU, ale malo by to byt spravene s minimalnymi dosledkami pre verejnost. Zaroven ak dame priestor plavcom STU, pride mi absolutne neadekvatne, poskytovat priestor pre sukromne firmy na prenajom.
Ako mozno vidiet z prilozeneho rozvrhu plavarne, pracujuca verejnost ma v podstate v pracovnom tyzdni len par hodin na plavanie (doobedne hodiny su pre max dochodcov ktorym to samozrejme prajem). A tak to aj vyzera: v kazdej drahe je vo vecernom case 4-6 ludi, co z kondicneho plavania robi skor utrpenie ako zazitok.
Navrhujem preto posunut plavcov STU tak aby koncili najneskor 15:30 a zaroven vypovedat zmluvy so sukromnymi spolocnostami na prenajom plavarne v case 15:30-21:00. Tymto by sme umoznili pracovnej verejnosti moznosti zaplavat si v normalnych podmienkach a plavaren by sme mojli zacat nazyvat opat MESTSKOU PLAVARNOU. Bohuzial,dnes tomu tak nie je a po pandemickych obmedzeniach by to bolo viac potrebne ako kedykolvek predtym!!!

Dakujem za hladanie sposobu ako vyriesit tuto nestastnu situaciu pre sportovu verejnost mesta Trnava a keho okolia!

18. marec 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Preposlali sme ho na vybavenie. O riešení podnetu budeme informovať. Ďakujeme za porozumenie
Kto? Správa majetku mesta Trnava

Správa majetku mesta Trnava
05. apríl 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
Mestská plaváreň Zátvor je určená pre všetky záujmové skupiny i vekové kategórie. Využívanie plavárne sa snažíme rovnomerne rozdeliť a rozvrh hodín prispôsobiť pre všetkých záujemcov. Hodiny pre verejnosť sa menia, t. j. v týždni navyšujú podľa aktuálneho čerpania hodín športovým klubom. V budúcej sezóne nie je vylúčená zmena počtu hodín pre verejnosť.
Kto? Správa majetku mesta Trnava

Správa majetku mesta Trnava
06. apríl 2022

Marcel Nagy

Overenie stavu podnetu - podnet zatiaľ nebol vyriešený Dobry den, pridavam snip z rozvrhu hodin mestskej plavarne z tyzdna 14. Situacia je pre verejnost naopak este horsia: dnes som si ako kazdu stredu isiel zaplavat na 18hod a s nemym uzasom som zistil ze pre zmenu STU okupuje plavaren PO-PI do 18:50 kazdy den. Samozrejme sukromne firmy a mestske zbory zostali po starom. Takze v podstate opat horsie podmienky pre verejnost. Z vasej odpovede som sa nedozvedel v podstate nic. Uvital by som dostal info kedy a akym sposobom dojde k naprave.. Dakujem, S pozdravom, Marcel Nagy
10. jún 2022

Marcel Nagy

Overenie stavu podnetu - podnet zatiaľ nebol vyriešený

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania