Ulica Hospodárska-parkovanie-problémové

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

V riešení
meno
Linda 20. marca 2022

Chcem sa spýtať, či je v poriadku, keď si vlastníci bytov sami vyznačujú čiary na parkovanie, zrejme bez povolenia a znemožňujú tým parkovanie väčších áut? Lokalita Hospodárska 82-83. Ďakujem za odpoveď

21. marec 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Preposlali sme ho na riešenie na odbor dopravy. O riešení podnetu budeme informovať. Ďakujeme za porozumenie.
Kto? Odbor dopravy

Mesto Trnava
23. marec 2022

Ondrej

Ked vam tam mesto vyznaci oficialne miesta, tak sa tam parkovat nebude tak ci tak. Treba si pozret na stranke mesta dokument o statickej doprave z r 2016 a skontrolovat ci tie miesta su oznacene ako parkoviska alebo nelegalne statie.
Aktualne platna legislativa aj tak zakazuje statie na chodniku - nepostrehol som ci sa poslancom NRSR podarilo odhlasovat nejake prechodne obdobie na cca 1.5r

Som zvedavy na komplexnejsiu odpoved z odboru dopravy, v mojej lokalite je par miest, kde by som taketo znacenie tiez uvytal - tak aby sa v danom mieste zamerdzilo dlhodobemu parkovaniu a mohlo sa tam len tolerovane kratkodobo zastavit na nalozenie, vylozenie.
23. marec 2022

Ľubomír Šupola

Ondrej, vláda odklepla odklad do septembra 2023.
23. marec 2022

Martin

Tu ide iba o to, že zredukovali priestor pre záchranné zložky, lebo pani úradníčke sa nechce parkovať ďalej ako 5 krokov od vchodu, čo si myslím je čistá arogancia!
23. marec 2022

Ondrej

Takze takto, tuna je obrazok ako sa tam parkuje doteraz podla studie. Akonahle zacnu vyznacovat ciary naozaj, tak tie cervene gulicky uz miesta na parkovanie nebudu. Svojvolne takto bolo zrusene 1 parkovacie miesto. Ked to vyznaci uz mesto, bude zrusene desiatky.

Studia z r2016 na ktorej zaklade sa +- robi parkovacia politika/znacenie miest je tu
https://www.trnava.sk/sk/clanok/koncepcia-rozvoja-statickej-dopravy

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania