Zlomený asfald na novom chodníku

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
MBN 29. novembra 2014

Z veľkou slávou sme zrekonštruovali chodníky na Linčianskej v septembri medzi ulicou Nerudová a Jirásková a už sa praská asfald,lebo sa nedali obrubníky na ktorých sa šetrilo a ešte aj kaluže vody a to len mrholí.Myslím,že v záruke by sa to malo opraviť.

05. december 2014

linka

ono to je tak, ked tadial chodia auta. Napr, spolocnost ASA, ktora sa stara o odpadkove kose. a obcas sa najdu aj obyvatelia ktory si skracuju cestu z nakupneho centra smerom k 13. posch. bolo by dobre tam nieco dat, aby auta nemali moznost prechadzat cez chodnik. Je predsa pre chodcov :-)
18. december 2014

milos

toto nie je jedina chyba telto sfusovanej prace, celkovo to nevyzera dobre, bud to projektant odflakol alebo stavebny dozor s firmou setrili svoje naklady, nasiel som jedno miesto ktore straca akukolvek logiku, ked odfotim tak ukazem, ale je to blizko toto stredoveho kruhu:D
14. január 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
odbor investičnej výstavby tento podnet eviduje. Ide o defekt na asfaltovom povrchu v malom rozsahu. Po konzultácii s dodávateľom stavby bolo dohodnuté, že defekt opraví ihneď ako budú vhodné klimatické podmienky v rámci opráv v záručnej dobe (teda na náklady dodávateľa stavby).

Odbor investičnej výstavby
14. január 2015

milos

na tej poslednej fotke je vidiet ten unikatny ukaz ten vyrez :D ziatam aj to odstranit, je to nevzhlade!
08. september 2015

Matúš G

Na toto sa zabudlo?
29. január 2016

Marian

Takto dopadla na rýchlo urobená humanizácia chodníkov na Linčianskej.Hlavne,že sa to robilo preto,že tam stála voda.A ono tá voda je tam stále.
29. január 2016

peter

kde sú teraz ti poslanci čo kričali že je nato záruka a nieje problém to reklamovat nech to teraz ukažú ked majú čiste svedomie
04. február 2016

Marian

Asfaltove chodníky sa práskajú ďalej.Bude sa tým mesto zaoberať,veď to by malo biť v záruke ešte.Rýchla práca málo platná.Alebo....
04. február 2016

peter

čakajú až padne záruka
20. február 2016

Marian

Aj slniečko svieti aj tak sa tam drží voda.Hlavne,že sa dobre investovalo pre niekoho a záruka ???
20. február 2016

peter

smutne je že to netrápi pána poslanca Čavojskeho ktorí bol pri rekonštrukcie toho chodníka
21. február 2016

Peto

Písali ste p. Cavojskemu? Skúste ;-)
21. február 2016

peter

Nie len písali aj ukazovali ale ako vidno nemá čas alebo nechce štuchať do osieho hniezda
29. február 2016

Marian

O kúsok ďalej máme ďalšiu kaluž po "kvalitne vykonanej práce".A dielo je v záruke a stále nič sa nedeje ani len odpoveď na stránku Odkaz pre starostu.
29. február 2016

peter

to čo ušetrili už majú rozdelene tak čakajú na nový rozpočet alebo to majú v paži aj poslanci ti sa prezentujú len pred kamerami a nejaká odfrckaná práca ich netrápi
17. marec 2016

Marian

Kde bola mláka tak sa vybral asfalt a nahradil novým.Neviem či to bude riešenie,počkáme kým naprší.Ale bola tam ešte jedna kaluž a to sa neriešilo.Uvidíme,budeme sledovať a čakať na dážď.
05. apríl 2016

Matúš G

Asfalt je opravený.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania