Ulica gen. Goliána-riešenie dopravnej situácie-nedodržiavanie dopravných predpisov

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

V riešení
meno
Anna Bridová 24. marca 2022

Chcela by som nahlásiť nedržiavanie rýchlosti áut, na ulici Generála Goliana- hlavný cestný ťah smer Priemyselná ulica ako osobnými, tak nákladnými vozidlami a kamiónmi. Žiadosť obyvateľov Linčianskej, ktorá bola predložená na Výbore mestskej časti 5-Juh z 10.2.2022, o riešenie tejto situácie osadením merača rýchlosti, alebo prítomnosťou hliadok PZ, bola zamietnutá bez spätnej väzby, ako túto situáciu vie a je ochotne mesto riešiť.

24. marec 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Preposlali sme ho na riešenie na Odbor dopravy. O riešení podnetu budeme informovať. Ďakujeme za porozumenie.
Kto? Odbor dopravy

Mesto Trnava
24. marec 2022

Táňa Vavrová

Dobrý deň. Úplne súhlasím s p. Bridovou. Táto ulica supluje južný obchvat. Nejde len o vyťaženosť cesty, už len vyjsť z bočných uličiek zo sídliska je problematické a problém s rýchlo jazdiacimi autami a "pretekármi" tu pozná každý, kto žije na sídlisku. Prosíme ešte raz o zváženie adekvátnych možností.
24. marec 2022

marika

..a detto jazdiace kamióny v noci - katastrofa! autobusy? - príde o 4,15hod. a naštartovaným motorom stojí do odchodu, cca 15min... detto je to celý deň. Neviem, či nemusia šetriť, ale už zo zákona to neobstojí . To je po celý deň, ak sa tu zíde 5 autobusov naraz, brnia všetkým okná... + tá doprava, katastrofa a nebodaj ešte, ak je na diaľnici nehoda a doprava odklonená ...až to je čistá katastrofa...Gorkého aj Steinerova sa postavili proti prejazdu, prečo to nejde tu!! po celý deň zníženie rýchlosti ako v obciach a zákaz kamiónov...
17. jún 2022

Martin

A na Bratislavskej majú v noci diaľkové autobusy bez problémov už pri odbočke na Steinerovu naložených 90 km/h :-D V noci tie predpísané rýchlosti očividne každý ignoruje.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.