Kaluže

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

V riešení

Takto vyzerá nový spojovací chodník pre peších na Beethovenovej ulici smerom na novo dokončené detské ihrisko. Ešte nie je dokončený a už je naprd keď zaprší!!! A to nehovorím o novom chodníku na detskom ihrisku za 400 litrov. Dodávateľ asi nemá vodováhu. Treba gumáky ako pre muškárov.

03. december 2014

Jozef A

Takýchto miest sa v Trnave nachádza veľmi veľa, dokonca aj pri nových stavbách/opravách. Prial by som zodpovedným, aby tadiaľ museli povinne chodiť za dažda, samozrejme pešo. Je to ostuda.
03. december 2014

maja

Pokiaľ sa jedná o problém na novom chodníku - treba to riešiť formou reklamácie ( chyba realizátora alebo projektanta) a zo strany mesta trvať na odstránení vady. U starších chodníkov – pokiaľ je to možné odvodniť na upravený terén... pre inšpiráciu napr - stormwater management http://www.pinterest.com/search/pins/?rs=ac&len=2&q=stormwater+management&term_meta[]=stormwater|autocomplete|1&term_meta[]=management|autocomplete|1
08. december 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
v tomto prípade neprichádza k zaplavovaniu telesa nového chodníka. Vzhľadom na skutočnosť, že pri dlhotrvajúcom daždivom počasí prichádza k zaplavovaniu miesta napojenia chodníka na pôvodnú komunikáciu, bude potrebné ešte zrealizovať práce týkajúce sa úpravy pozdĺžneho odvodnenia komunikácie, ktorým sa zabezpečí odtok dažďovej vody z tohto priestoru.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
12. júl 2015

Matúš G

Takto to vyzerá za sucha.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania