Obnova bočnej ulice

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Matúš G 01. decembra 2014

Na Zelenečskej ulici (61-87) sa nachádza takáto rozpadnutá bočná ulica. Cesta je rôzne lepená, povrch je kamienkový a jama na jame. V lete je strašne prašný, za dažďa sa nedá prejť cez cestu. Vie mesto o tejto situácii a plánuje s tým niečo robi? Či by išlo o určitú obnovu alebo úplnu rekonštrukciu ulice.

02. december 2014

Anonym

Takto máme zaplavený vchod
02. december 2014

maja

vyzerá to ozaj zle a treba stým niečo robiť.... no podľa katastra je časť pozemkov zatiaľ nevysporiadaná - treba dať najskôr na poriadok vlastnícke vzťahy a zodpovedný vlastník by sa mal postarať....
16. január 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
Mesto Trnava v roku 2003 zabezpečilo štúdiu riešenia rekonštrukcie komunikácie Zelenečská 61-87. Rozhodnutím vedenia mesta bol v roku 2004 riešený ďalší stupeň projektovej dokumentácie v rozsahu od komunikácie IBV Kozácka pozdĺž bytových domov 61-71 vrátane napojenia na Zelenečskú ulicu pred obytným domom Zelenečská 73-75. V tomto období nám majetkovoprávne usporiadanie pozemkov pod komunikáciou zabránilo vydaniu právoplatného stavebného povolenia. V súčasnosti sú už predmetné pozemky vo vlastníctve mesta Trnava a z tohto dôvodu boli schválené finančné prostriedky v rozpočte pre rok 2015 na dopracovanie realizačného projektu. Na realizáciu tejto investičnej akcie sú v návrhu rozpočtu pre rok 2016 vyčlenené financie na realizáciu rekonštrukcie MK Zelenečská 61-75.
Novému vedeniu mesta bude predložený návrh na riešenie aj ďalšej časti predmetnej lokality – pokračovanie medzi jestvujúcimi garážami a pozdĺž bytových domov Zelenečská 73-87 s prepojením na Zelenečskú ulicu.

Odbor investičnej výstavby
13. marec 2015

Lubor Bednár

ostáva len dúfať, že konečne sa to podarí aj zrealizovať v roku 2016
26. apríl 2015

Matúš G

26. apríl 2015

Matúš G

26. apríl 2015

Matúš G

Prosím o opravú, ktorou sa dočasne zabezpečí udržanie akej-takej zjazdnosti komunikácie. Na fotkách sú porovnania.
29. apríl 2015

Lubor Bednár

....a do roku 2016 budeme mať tankodrom...to sa nemôže dočasne vyspraviť?
09. november 2015

Matúš G

Ja len jedno nepochopím prečo riešili iba jednu časť ulice a druhú nie (asi kvôli tej výstavbe rodinných domov). Takto to mohlo byť jedným vrzom spravené. Tú druhú časť ulice ktovie kedy spravia. Som zvedavý na projekt obnovy ulice, či sa k nemu vlastne dostaneme. Osobne si myslím, že obyvatelia dotknutých bytoviek by sa mali vyjadriť hlavne k riešeniu parkovania. Myslím si, že predzáhradky sú na to vhodné aj sa používajú a niektoré by mohli byť upravené a iné zrušené. Ešte by som uvažoval o dobudovaní parkoviska medzi bytovkami na ľavej strane (na pravej strane je vybudované parkovisko) v pohľade od ulice na Zelenečkú ulicu.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania