Neosvetlený priechod pre chodcov

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

V riešení

priechod pre chodcov na Jerichovej ulici pri hasicoch je neosvetleny. Stava sa dosť nebezpečný aj preto, že chodci vychádzajú spoza budovy rovno na cestu.

10. december 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
doplnenie verejného osvetlenia má charakter investičnej akcie, podlieha procesu prípravy investičnej akcie v zmysle stavebného zákona a súvisí so schválením finančných prostriedkov mestským zastupiteľstvom.
Vašu požiadavku evidujeme a v prípade odsúhlasenia a vyčlenenia potrebných finančných prostriedkov zrealizujeme doplnenie verejného osvetlenia v roku 2015.
V blízkosti sa nachádza priechod pre chodcov riadený svetelnou signalizáciou, chodci majú možnosť využiť tento bezpečný variant.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
10. december 2014

Palcino Čavojský

vážený odbor dopravy a služieb. Nápad s využitím priechodu pre chodcov o pár metrov ďalej by som vedel akceptovať keby ten preichod nemal červenú v čase, ked je na priechode z Rybnikovej zelená. Ludia už len zo zvyku pokračujú rovno po chodníku. čo sa týka zase chodníka pod hasičmi, ani ten nie je osvetlený, má nerovný povrch a tak je prechádzanie po ňom niečo ako chodenie z dažďa do kaluže.
10. september 2015

Palcino Čavojský

Na podnet ohľadne chýbajúcich odpadkových košoch na tejto ulici mi bolo oznámené, že ulica bude rekonštruovaná. Dá sa v rámci tejto akcie myslieť aj na osvetlenie problémového priechodu? https://www.odkazprestarostu.sk/trnava/podnety/8715/chybajuce-kose-na-odpadky#comment-form

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania