Zničený smetný kôš.

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Perseverance 08. decembra 2014

Zničený smetný kôš zrejme po vyčíňaní nejakého chumaja.

08. december 2014

obcan2

Chumaja? Dobry dement to musel byt lebo normalny clovek toto neurobi!!!
08. december 2014

Perseverance

veru, suhlasim, bol to DEMENT :-)
08. december 2014

maja

Mňa by zaujímalo čo urobili obyvatelia z okolitých domov ? nikoho netrápi, že sa ničí spoločný majetok? Je také ťažké okríknuť vandalov, alebo na nich zavolať mestskú políciu ?
Ten kôš musel niekto okopávať peknú chvíľu, predpokladajme že bol najskôr súčasťou dajakej „veselej skupinky“ a muselo to byť počuť .... nikto si ničoho nevšimol, nič neurobil?
09. december 2014

Alfonz

pani maja, obyvatelia okolitych domov zavolali na policiu. Nemajte strach, dotycnych riesila dokonca nie mestska, ale priamo statna policia.
09. december 2014

maja

tak to je super ... treba potom dotycnym vyrubiť aj náhradu škody :)
pan alfonz - z príspevku a komentárov nebolo zrejmé či sa niekto z obyvateľov výtržníkov snažil usmernit alebo sa volala polícia ...obyvatelia sa ozvali, polícia to rieši , čo je fajn - tak by mala vyzerať občianska starostlivosť o spoločný majetok :)
09. december 2014

maja

doplnenenie - zodpovednosť za zničený smetný kôš by mala byť na strane výtržníkov čo ho zničili - je na meste, polícii - pokiaľ sú viníci známy , od nich získať peniaze na nový koš a jeho výmenu, alebo ...ideálne keby si ho chlapci došli namontovať sami :)
09. december 2014

Perseverance

neviem, ci je stastne riesenie plastovy kos - nemohol by byt kovovy? ci ten zasa by urciti spoluobcania zobrali do zberu... tak potom teda kovovy napevno upevneny a v nom normalne plastove vrece, co myslite?
09. december 2014

Perseverance

inak v urcitych lokalitach by bolo vhodne posilnit hliadky mestskej alebo statnej policie v urcitych casoch, su urcite kriticke miesta, kde sa stretavaju pravidelne asociali, na tomto mieste byva takmer permanentne bordel po takychto ludoch, v podstate to plati pre vsetky sidliska, jasne, ze to sa neda vsetko pokryt, ale zda sa mi, ze niekde sa policajna hliadka neukaze ani za cely tyzden...
10. december 2014

Jozef A

to Palo - ja mám taký pocit, že polícia sa pravidelne na kritických miestach ukazuje akurát pri určitých futbalových zápasoch. Tiež mám taký pocit, že by bolo dobré, keby sa troška chlapci, čo nás chránia a pomáhájú nám, poprechádzali aj v okolí barov a diskoték plus - mínus okolo záverečnej, hádam aj každý deň. Veď nemusia len merať rýchlosť sto metrov pred koncom mesta, preventívne môžu zasahovať aj inak, nie? Keby bol vidieť výsledok ich práce, určite by dostávali podnetné typy od obyvateľov, ktorí musia po nociach počúvať hlasné vyspevovanie na ulici, napríklad.
10. december 2014

Perseverance

smetiak je uz novy osadeny...
to Jozef A - kapacitne by sa to asi nedalo zvladnut... skor nejake dobrovolne hliadky obyvatelov (lebo bezni obcania sa na to mnohokrat vykaslu, aby to zahlasovali) v roznych castiach mesta, ktori by aspon mohli zahlasit bud mestskej alebo statnej policii a ta by uz len cielene zasahovala...

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania