Nekompletné označenie

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Petra 10. decembra 2014

Dobry den,
v prvom rade sa Vam chceme podakovat za vybudovane parkovacie miesta na ulici Spacinska cesta 2 az 40. Prvy problem vsak nastal, ked nebol splneny termin vystavby a snim spojeny aj neporiadok, ktory bol uz chvalabohu takmer odstraneny, no i poskodzovanie oplotenia smetnych kosov, ktore este nie je napravene.
Hlavnym a vlemi dolezitym problemom je, ze ste nam uplne zrusili chodnik a urobili nam uprosterd sidliska hlavnu cestu. Nakolko poznam velmi dobre miestnych soferov, budem silno prekvapena ak tu nepride k dopravnej nehode , pretoze oznacenie dopravnymi znackami je nedostatocne a z ulice Prechodna vlastne ziadne. Takisto tu chyba tabula OBYTNA ZONA alebo aspon rychlostne obmedzenie, nakolko si tu viaceri myslia, ze su na dialnici. Ziadny chodnik, semafor ci prechod tu nezabezpecuje bezpocnost chodcov, dosplych i deti. Taktiez tu nik nerespektuje prikazany smer jazdy.
Len dufam, ze ked pojdem vyniest odpadky, tak ma tu nezrazi auto...

11. december 2014

Peto

Jedného dňa som šiel z parkoviska von a bol som upozornený, ze som v protismere. Hmm a to som sa len raz vyspal a taka zmena :-D tým chcem povedať, že pre neznalych miestnych pomerov je značenie skutočne nepostačujuce a matuce.
13. december 2014

michal

nechcem zľahčovať hore opísaný odkaz - upozornenie na problém....no doporučujem pozrieť si dole link na iný odkaz ....a podobných miest, kde je v dezolátnom alebo žiadnom stave prístupová cesta je v celej trnave viac ... preto nechápem priority mesta investovať skôr do parkovísk u SUKROMNÝCH BYTOVIEK, než zabezpečiť základný štandart komunikácií .... parkoviska je možné stavať aj na vlastné náklady majitelov aut - u rod.domov parkoviska tiež mesto nestavá a treba si ich vybudovať za vlasné :)

http://www.odkazprestarostu.sk/trnava/podnety/13761/ul-jarna-26-30-nema-vybudovane-chodniky-a-ani-poriadnu-cestu#comment-form
13. december 2014

Petra

ide o to ze ked uz nieco robim tak poriadne...ja chapem o co sa tu jedna a mam na to rovnaky nazor a dufam ze aj vam sa to vyriesi...ale jedoducho ked uz sa nieco zacne nech sa to aj dokonci a hlavne nikto nebol oboznameny so ziadnou cestou a na chodcov sa ako obvykle zabudlo...teraz ma tu mozu uz legalne zrazit a o to veru zaujem nemam....
13. december 2014

majo

Petra: myslim, ze trochu prehanate.
Ani pre rekonstrukciou tam nebol chodnik a bola tam aj cesta a neviem, ze by tam niekoho zrazilo.
Je to vsetko len o spravani sa chodcov a vodicov.

PS: ale je pravda, ze z tych bocnych vjazdov mohli dat znacku bud zakaz odbocenia, alebo prikazany smer.
13. december 2014

Petra

vzdy tu bol chodnik...a dakujem za uznanie
09. január 2015

Pista

dopravne znacenie je nedostatocne nakolko pri vjazde k bytovkam prejazdom medzi garazami nie su ziadne znacky, ktore by informovali o jednosmernej premavke. jasne vidno nekompetentnost a slabu znalost spravcu komunikacie. aktualny stav umoznuje protismernu jazdu v jednosmernom useku. diletanstvo.
29. január 2015

Petra

cele je to tu na hlavu a znacky zbytocne aj tak si kazdy jazdi ako chce a este aj po chodnikoch ci travnikoch tu ohrozuju chodcov a ak tu podaktori jazdia 50tkou tak to by bol zazrak...fakt neviem ktoreho ''inteligenta'' napadlo spravit nam tu z chodnika cestu....moj otec tu zije skoro cely zivot a len kruti hlavou...kompetentny sa opat raz ''vyznamenali''...asi to naozaj chce daku nehodu aby sa to tu zacalo riesit??? a nie neprehanam...neznali je vzdy mudri...
26. máj 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
značka bude doplnená v 24. K. T.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
28. máj 2015

Petra

obytna zona
09. júl 2015

Petra

28 KT a znacky nikde...
30. júl 2015

Matúš G

Treba podľa mňa pred vjazdom osadiť značku napr. obytná zóna a od Prechodnej ul. medzi garáže osadiť značky zákaz vjazdu keďže z opačnej strany je jednosmerka.
11. august 2015

Petra

je smutne ako kaslete na chodcov
19. august 2015

Petra

STE BANDA NEZODPOVEDNYCH KRETENOV
07. december 2015

Matúš G

Tak predsa niečo. Pribudlo značenie medzi garážami od Prechodnej ulice. Ešte osadiť tabuľu obytná zóna a bude to kompletné.
09. december 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
dopravné značenie bolo doplnené (pozri foto zo 7. 12.), týmto je kompletné a v súlade s vydaným povolením.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
13. december 2015

Peto

Je zaujímavé ale, ze auta neustále vychádzajú na spacinsku z jednosmerky do protismeru. Co je ale horšie, su to domáci a keď ich upozornim na to, že sú v protismere, som za kretena.
14. december 2015

Petra

5ulo super postreh...mimo ine sme neustale ohrozovani a vytrubovani nielen na tej vasej ''ceste'' ale aj na chodniku ba dokonca aj na travniku nie sme v bezpeci...vsetky osadene znacky su tu uplne zbytocne a hlavne stale nikde nie je ta najdolezitejsia a to OBYTNA ZONA!!!!!!
14. december 2015

Petra

!!!DANY PODNET VOBEC NIE JE VYRIESENY!!!
14. december 2015

Matúš G

2Petra: Viete čo znamená presne značka Obytná zóna? Na prečítanie:
https://sk.wikipedia.org/wiki/Obytná_zóna
http://www.skvelaautoskola.sk/dopravna-znacka/ip-28a?zaradit=true
A teraz si položte otázku: Čo zmení táto značka?
Dovolí sa hrať deťom na ceste, to chcete? Zníži rýchlosť na 20 km/h. Pre mňa ako šoféra je to automatika, že tam nepôjdem rýchlo (tiež bývam v podobnej situácii). Jediné čo z toho vyplýva, že je to stále o ľudoch a ich neustálom upozorňovaní. Treba to možno povedať napr. na bytovej schôdzi (ak ju teda mávate). Skúste sa tiež obrátiť na poslancov VMČ č.3., možno pomôžu.
http://www.trnava.sk/sk/clanok/predsedovia-a-clenovia-vyborov-mestskych-casti

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania