Chodník na Bratislavskej ulici

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
MBN 10. decembra 2014

Cely chodnik je v dezolatnom stave,bude sa to riesit.Ved zas niekdo zlyhal,ked sa projektoval kruhovy objazd tak sa to nedalo dat do tej investicie.Ci cakame kym niekdo nepride k urazu.Po chodniku chodi dost pracovnikov do priemyselnej zony(Boge ,Sachs,Johns Manville (Skloplast) atd.A na konci chodnika pri benzinovej pumpe je kusok zhotoveny z dlazby ale uz je zarasteny travou.To by sa malo tiez upravit.Vid.pridane fotky na link:https://www.dropbox.com/sh/z4cgre8ynj8epnn/AAA5Bu2iKxifBE5cNXEQxgpaa?dl=0

11. december 2014

obcan2

Ten chodnik je uz 15 rokou v takom stave....
15. december 2014

MBN

To je smutne ,ze si to nikdo 15 rokov nevsimol...
08. január 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
Mesto Trnava každoročne vyčleňuje vo svojom rozpočte určitú finančnú čiastku na rekonštrukciu jestvujúcich a výstavbu nových úsekov cyklistických komunikácií, zohľadňujúc pritom svoje možnosti a priority. MsÚ Trnava eviduje zlý technický stav spoločnej cestičky pre chodcov a cyklistov na Bratislavskej ceste a Vašu požiadavku na jej prednostnú rekonštrukciu predloží na najbližšie zasadnutie komisie dopravy a verejnoprospešných služieb pri MZ, ktorá rozhodne o ďalších krokoch v procese jej realizácie. V tomto roku pre vytvorenie ucelenej kvalitnej cyklotrasy zabezpečujúcej spojenie centra s rekreačnou oblasťou Kamenný mlyn bola do rozpočtu mesta prioritne zaradená rekonštrukcia úseku na Kamennej ceste.

Odbor územného rozvoja a koncepcií
02. apríl 2015

Dr.Sova

Najhoršie je že chodník má slúžiť aj ako cyklotrasa, cyklisti račej riskujú a jazdia pri kraji cesty pre motorové vozidlá než po zdevastovanom chodníku.
12. august 2015

Brano

Cyklochodník Bratilsvská - Strojárenská - Hrnčiarovce
Dobry den pan starosta, isli ste niekedy bicyklom po cyklochodniku Bratislavska - Strojarenska - Hrnciarovce? To je katastrofa tade ist s bicyklom! Jeden vymol vedla druheho, clovek si hlada cesticky na chodniku, aby si neposkodil vyplet kolesa. Na co je potom taky cyklochodnik, ked som donuteny ist po ceste? Dakujem s pozdravom Brano
02. september 2015

Matúš G

Tak predsa sa začalo s opravou, ale asi iba na tejto časti, zatiaľ.
12. september 2015

Matúš G

To už nemohli spraviť kompletne celý chodník? Tomuto nerozumiem?
15. september 2015

Marian

Chodník sa začal opravovať a už sa šetri na obrubníkoch ako na humanizácii Linčianskej,keď sa nedávali obrubníky na chodník.To je mesto tak finančne na tom zle,že nemá na cca.3m na obrubník.
22. september 2015

Marian

Chodník zhotovený ale koniec nebudeme robiť.Takto to fakt vypadá úžastne.Palec dole za taký projekt by som sa nepodpísal.
16. november 2015

Matúš G

Pokračovanie pred Peugeotom. Uvidíme ako tu vyriešia tie schodíky. Ale stále nepochopím prečo sa nemôže spraviť nový povrch na celom chodníku.
17. november 2015

Matúš G

Marian dnes som si všimol, že opravujú ten poškodený obrubník.
15. december 2015

Matúš G

15. december 2015

Matúš G

Tak 2/3 chodníka sú hotové. Zostáva už len posledná časť.
16. február 2016

Matúš G

Začala posledná obnova chodníka. Otázne čo bude s tou dlažbou.
25. február 2016

Matúš G

Výstavba chodníka sa blíži ku koncu a dlažba nie je stále odstránená. Dúfam, že ju tam neplánujú nechať, ako by to vyzeralo.
25. február 2016

MBN

Matus ja sa stavim,ze ta dlazba tam ostane.
25. február 2016

Matúš G

Marian dúfam, že sa budeš mýliť :-)
17. marec 2016

Marian

Chodník na Bratislavskej ako asfald po tolkých rokov dokončený.Len ten koniec sa nejak nevydaril.Kazí to celý dojem.Ešte to asi treba opraviť a dokončiť úpravu zeminy.
22. marec 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
realizácia opravy chodníka už prebehla.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
27. marec 2016

Matúš G

Opravené, zemina doplnená. Len nerozumiem tomu rezu, žeby sa pomýlili.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania