Nedokončené obrubníky

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
MBN 11. decembra 2014

Trnavska specialita.Vzdy nejako treba usetrit,ked nedame obrubniky.Novy kruhac pri byv.Skloplaste.To iste sa robilo na Lincianskej s chodnikom.Je to mozne,ze na celom kruhovom sa spravia obrubniky a na odbocke do Sachsu na jednej strane odbocky nie.

11. december 2014

Jarda

Marián, keď sa do toho nerozumieš, tak to nerieš. Alebo si nájdi normálnu prácu, lebo asi nemáš čo robiť, keď som si pozrel všetky Tvoje odkazy. Tak ako to je urobené, je to správne.
11. december 2014

MBN

Jarda nemoze byt kazdy taky znaly veci ako ty.Na to je tato stranka aby sa poukazalo na chyby a kompetentni to vysvetlili alebo sa spravila naprava.
11. december 2014

Peter

pan Marian štuchol do osieho hniezda takych Marianov treba viac na dnešne firmy a ked si pan Jarda mysli že je to v poriadku tak nech sa pozrie na chodniky ako sa lamu po dvoch mesiacoch
17. december 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
stavba sa realizuje podľa projektovej dokumentácie schválenej v stavebnom konaní. Žiadna inštitúcia alebo odborný útvar nepožadoval doplnenie týchto konštrukcií (obrubníkov).
O vyjadrenie sme požiadali aj projektanta:
Okraj vozovky je z dôvodu voľného odtoku povrchových vôd do priľahlej nespevnenej krajnice a zelene riešený bez osadenia obrubníkov. V tomto prípade bolo technické riešenie uprednostnené pred estetickou stránkou diela.

Odbor investičnej výstavby

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania