Ulica Čajkovského-vodorovná značk-chýbajúca

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Uzavretý
meno
Michal 19. apríla 2022

Dobry den, bolo by mozne oznacit tuto zakrutu na Cajkovskeho zltou ciarou pre zakaz statia? Casto tam stoja auta, cez ktore nie je vidiet napriklad na prechod, (ktory by sa zislo namalovat nanovo, kedze je uplne vyblednuty).
Dakujem

20. apríl 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
podnet posielame na vybavenie na odbor dopravy, budeme vás informovať.
Kto? Odbor dopravy

Mesto Trnava
20. apríl 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
v zmysle § 25 ods. 1, písm. d) zákona č. 8/2009 Z. z. o cestnej premávke v znení neskorších predpisov vodič nesmie zastaviť a stáť na križovatke a vo vzdialenosti kratšej ako 5 m pred hranicou križovatky a 5 m za ňou; tento zákaz neplatí v obci na križovatke tvaru „T“ na náprotivnej strane vyúsťujúcej cesty. Dopravné značenie sa smie používať iba v nevyhnutnej miere, teda nie v situáciách, ktoré sú už upravené zákonom. Kontrolu dodržiavania citovaného zákona, ako aj ostatných pravidiel cestnej premávky realizuje polícia.
Kto? odbor dopravy

Mesto Trnava
27. september 2022

Michal

Ulica Čajkovského-parkovanie-problémové

Dobry den, vyskusam znova. Bolo by mozne oznacit tuto zakrutu na Cajkovskeho zltou ciarou pre zakaz statia? Auta tam bezne stoja v krizovatke, cim znemoznuju prehlad na ceste, nehovoriac o tom, ze hned je tam aj prechod (hodne vyblednuty), na ktory potom nevidno. Posledne som dostal odpoved citaciou zo zakona § 25 ods. 1, písm. d) zákona č. 8/2009 Z. z. o cestnej premávke, kde auto nesmie stat v krizovatke, no nie je tu ziadna znacka, ktora by urcovala, ze je tam krizovatka. Bolo by mozne tam namalovat jednu zltu ciaru? Dakujem za odpoved.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania