Ulica Hlavná-riešenie dopravnej situácie-nedodržiavanie dopravných predpisov

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Daniel - 19. apríla 2022

Dobrý deň,

rád by som upozornil na chýbajúce značky, ktoré upozorňujú bicyklistov a kolobežkárov na potrebu zosadnutia z bicykla, resp. kolobežky. Ich absencia spôsobuje opäť vysokú koncentráciu cyklistov a kolobežkárov v oblasti od evanjelického kostola po Pracháreň.
Za zaoberanie sa mojim podnetom vopred ďakujem a prajem príjemné sviatky
Daniel E.

20. apríl 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet. Preposlali sme ho na vybavenie na príslušný odbor. O riešení podnetu budeme informovať. Ďakujeme za porozumenie
Kto? Odbor dopravy

Mesto Trnava
20. apríl 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
nejedná sa o dopravné značky, ale iba informačné tabule, ktoré boli iba dočasné. Zvislé zákazové značky sú osadené.
Kto? Odbor dopravy

Mesto Trnava
11. máj 2022

Daniel -

Podnet isto vyriešený nie je, označenie je len na jednej strane ulice. Ide o malý terčík, ktorý sa nachádza len v smere ku evanjelickému kostolu. Z druhej strany smerom ku radnici žiadne označenie nie je. Ani to jedno označenie však absolútne nikto nerešpektuje. Označenie ktoré bolo predtým drvivá väčšina ľudí aj rešpektovala.
13. máj 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
zo strany od evanjelického domu je zvislá dopravná značka pešia zóna – viď foto, ktorá neumožňuje po pešej zóne jazdu na bicykli.
Kto? Odbor dopravy

Mesto Trnava
01. jún 2022

Daniel -

Tieto značky nie sú vôbec rešpektované. Riešenie ktoré bolo predtým bolo lepšie nakoľko ho bicyklisti a kolobežkári dodrživavali. Toto značenie nedodržiava absolútne nikto.
07. jún 2022

Daniel -

Ulica Hlavná-riešenie dopravnej situácie-nedodržiavanie dopravných predpisov

Rád by som opätovne upozornil na nedodržiavanie dopravného značenia, ktoré zakazuje jazdu na pešej zóne Hlavná. Terajšie značenie je očividne nedostatočné, nakoľko pravidlene dochádza k porušovaniu vyššie spomínaného zákazu, ktorý nie je nikým ani kontrolovaný, čo prestavuje zvýšené riziko pre nás chodcov.
22. jún 2022

Daniel -

Ulica Hlavná-chodník-bariéra na chodníku

Opätovne apelujem na nedodržiavanie predpisov na Hlavnej ulici. Dochádza k systematickému porušovaniu zákazov jazdy na bicykloch a kolobežkách. Súčasné riešenie značenia je nedostatočné.
22. jún 2022

lucika

Podnet absolútne nie je vyriešený. Každý deň je pešia zóna plná cyklistov a kolobežkárov. Jazdia tak arogantne, že človek sa im musí vyhýbať, aby ho nenabrali.
Zo začiatku sa mestská polícia prechádzala a upozorňovala cyklistov, že jazda cez pešiu zónu je zakázaná. Tento rok som ich tam nevidela ani raz. A to v meste pracujem.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania