Kvetináče na chodníku

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

V riešení
meno
jozka 16. decembra 2014

Takto si privlastňovať chodníky v ulici je už veľa. Keby sme si každý dali pred domom zábranu to by bolo úžasné pre obyvateľov ulice. Preto prosím kompetentnú osobu, aby preverila či majiteľ má oprávnenie takto obmedzovať ulicu. Akoby nestačil jeden blázon tak o dva domy ďalej sa pridal ďalší. Mesto môže začať vyberať za prenájom, potom sa zbadajú nájomníci.

16. december 2014

maio

A čo by si chcela radšej parkovať na tom chodniku?
To už by bolo dobré, keby tam zavadzali autá na chodníku?
16. december 2014

Jana

nie som za takéto rázne opatrenia, ale: majiteľ priľahlého pozemku je povinný sa o chodník starať - t.j. v zime odhŕňať sneh, keď je poľadovica - posýpať alebo ľad pracne rozbíjať,... a keď si z takéhoto chodníka robí parkovisko niekto cudzí - ďakujem pekne! (odmetať sneh nepríde nikto pomôcť...) Keď si na danom chodníku niekto zlomí nohu - bude mať problémy majiteľ nehnuteľnosti. A to nehovorím o situácii, keď je v blízkosti nejaký obchod, fitko, kaderníctvo,.. nájde sa kopec ignorantov, čo vám zaparkujú aj pred vjazdom do garáže!
viem dotyčného zúfalca pochopiť, tiež mávam predinfarktové stavy keď sa nemôžem dostať z garáže alebo keď MOJA návšteva nemá kde zaparkovať, lebo z chodníka o ktorý sa ja starám si spravili parkovisko susedia resdp. susedovi klienti.
17. december 2014

jaria

určite sa tam parkovať nechystám, mam miesto pred svojim domom, ale tak nech je pre každého v tomto prípade rovnaký meter. Jeho návštevy sa budú otáčať a parkovať na inom mieste, lebo on ma chodník istený. Tak toto je už potom v poriadku?
17. december 2014

igor

....dôležité je to aj bezpečnostne, veď tie zábrany by mali byť označené reflexným prvkom
17. december 2014

Stano

Pred viac než rokom sľubovali https://www.odkazprestarostu.sk/trnava/podnety/6041/nelegalne-betonove-zabrany-na-chodniku že komisia dopravy sa má na to pozrieť aby sa vytvorili pravidlá, ktoré budú záväzné pre všetkých. Prešiel rok a výsledok som zatiaľ nevidel publikovaný.
17. december 2014

jano

Parkovanie na Strmej je velmi velmi chaoticke, lebo tam dva rodinne domy zaberu pol ulice
13. február 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
na odstránenie zábran na chodníku vyzveme majiteľa priľahlej nehnuteľnosti.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
13. február 2015

iveta

Konečne sa to pohlo aj úradníci začínajú pracovať ide jar...
15. august 2016

Matúš G

Majiteľ stále neodstránil kvetináče.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania