Ulica Tehelná-riešenie dopravnej situácie-nebezpečné

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Uzavretý

Navrhujem osadit fyzicku zabranu - retarder od Tehelnej, nakolko auto bezne stoji v pruhu z Tehelnej az do Bucianskej a ak zaroven odbocuje auto z Bucianskej na Tehelnu, auto iduce po Bucianskej smerom von z mesta nema kadial prejst.

16. máj 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
fyzické zábrany nie je možné osádzať v križovatkách, taktiež táto lokalita, t. j. križovatka ulice Tehelnej a Bučianskej nie je vhodná ani na osadenie spomaľovacích prahov a vankúšov. Pre zlepšenie bezpečnosti a plynulosti cestnej premávky a orientácie pred uvedenou križovatkou sme zadali spolupracujúcej firme obnovu vodorovného dopravného značenia, konkrétne smerových šípok, čakacích čiar a vyšrafovaného priestoru.
Kto? Odbor dopravy

Mesto Trnava
24. máj 2022

Lubo

Ono, zrejme to ma prozaickejsiu pricinu vysuvania aut do krizovatky. Porast napravo brani vo vyhlade. Povodna hranica krizovatky bola vsunuta do Tehelnej, preto husty porast smerom k cerpacke brani vo vyhlade.
29. máj 2022

Lubo

…spomenuty porast, ktory moze branit vo vyhlade.
31. máj 2022

Lubo

Dnes z Tehelnej obe auta plne vysunute do Bucianskej. Prejazd po Bucianskej bol mozny iba cez odbocovaci pruh, kedze bol nahodou prazdny.
06. jún 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
vodorovné dopravné značenie na križovatke ulíc Tehelná a Bučianska bolo obnovené.

Mesto Trnava
06. jún 2022

Lubo

Ano, potvrdzujem, uz v piatok. Este ten krik vrasteny do cesty skulturnit a pocit ako EU meste ;).
08. jún 2022

Lubo

Ziadam o nastavenie statusu z Vyriesene na status v Rieseni. Bohuzial, farbicky nepomohli. Vodici, z oboch pruhov, z Tehelnej v rannej spicke stale stoja takmer v celom v jazdnom pruhu na Bucianskej: 1., Ako som uz pisal, porast, ktory je vrasteny do Bucianskej (vid. foto pred tym), je nutne prestrihat, resp. prestrihat do vysky zorneho pola vodica, resp. uplne odstranit. 2., Tu navrhovany a uz zamietnuty retarder bol dnes patadoxne osadeny na inej krizovatke Hlubika/Slnecna. Do buducna pouzivajte a zvazujte argumenty na zaklade faktov. Danovy poplatnici mesta si to zasluzia, kedze Vas financuju.
08. jún 2022

Lubo

Oprava: …patadoxne>paradoxne… …danovi poplatnici…
06. december 2022

Lubo

Musim uznat, ze to premalovanie a vsadenie viac mimo hlavnu, pomohlo.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania