Ulica Veterná-parkovanie-problémové

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Uzavretý

Dobry den, bolo by prosim mozne urobit zo strany MsP "skolenie" pre vodicov donasajucich deti do skoly, aby neparkovali na hulvata/ako na prilozenej foto? Problem s parkovanim by asi ani nebol, ak by zamestnanci VuJE nezabrai vsetky volne miesta v okoli urcene pre rezidentov. Dakujem.

17. máj 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Preposlali sme ho na vybavenie mestskej polícii. O riešení podnetu budeme informovať. Ďakujeme za porozumenie.
Kto? Mestská polícia Trnava

Mestská polícia Trnava
03. jún 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
s obsahom Vášho podnetu budú oboznámené hliadky mestskej polície, ktoré zamerajú pri hliadkovej činnosti pozornosť na opísané protiprávne konanie. V prípade, ak opäť zaregistrujete takéto konanie, oznámte nám to prosím na tel. čísle 159 v čase protiprávneho konania. Na miesto bude vyslaná hliadka.
Kto? Mestská polícia Trnava

Mestská polícia Trnava
10. jún 2022

Jaro

Dobry den, je potrebne aby som kazde rano volal na MsP? Staci ak pocas skolskych dni bude hliadka v okoli skoly a urcite niekoho najdu. Nehnevajte sa na nma ale o tomto podnete viete, schovavat sa na volania na MsP mi prode trochu alibisticke. Dakujem za pochopenie mojej uprimnosti. S pozdravom, Sabo
30. jún 2022

Jaro

Dalsi den, dalsi poctivy rodic/sofer.
13. február 2023

Jaro

Dobry den, poprosim o znovuotvorenie podnetu, vid. dnes rano, zachvilu sa bude parkovat kde? Poprosim MsP o ranny dohlad pocas aspon medzi 7:30-7:45, aspon 2x do tyzdna. Dakujem.
17. február 2023

Jaro

dalsi den, dalsie ukazkove parkovanie
08. marec 2023

Jaro

dobry den, je prosim toto standartne parkovanie, MsP?
09. marec 2023

Jaro

dobry den, dokedy prosim toto bude akceptovane?
02. máj 2023

Jaro

2.5.2023 7:52

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania