Slovenská ulica-Dopravné značenie-iné

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Uzavretý
meno
Mirec 23. mája 2022

Dobry den, je mozne na Slovenskej ulici dat znacenie prejazd zakazany, alebo ju spravit jednosmernou, nakolko ako tu bol polozeny novy asfalt nikto nedodrziava povolenu rychlost, miesto 30kmh sa tu bezne jazdi 80kmh kedze si tadialto skracuju cestu smerom na kamenac a vznikaju kolizne situacie tak raz do tyzdna.

23. máj 2022

Jozino

Možno by pomohlo vytvoriť na svetelnej križovatke oficiálny samostatný odbočovací pruh na Kamenáč z ulice Š.Moyzesa ? myslím, že priestor na to tam je
Potom by to vodičov nelákalo ísť cez uličky. (i keď je pravda- tuším najširšia ulica v TT Š.Moyzesa ale tak jamová, že katastrofa- tak idú radšej asi po krásnej Slovenskej )
27. máj 2022

Jozef

autá parkujú po oboch stranách aj tak už úzkej cesty tak sa viac ako 30 km / hod. ani nedá ísť, neviem si predstaviť že ozaj by niekto v takomto úzkom priestore jazdil rýchlejšie, jednosmerka by nič neriešila skôr by bola pre samotných ľudí bývajúcich na týchto miestach komplikáciou.
27. máj 2022

Trnavcanka Si

S požiadavkou na zjednosmernenie celej tejto časti uličiek počnúc Poľnou a Západnou a všetkých priľahlých - Koceľová, Cyrila a Metoda, Gavlovičova, Osvaldova a Slovenská som už párkrát nepochodila... po postavení Kauflandu a City Parku to stúplo, no a po spravení novej cesty už duplom. Nasadnúť a vysadnúť bezpečne spolu s nákupom a deťmi je v dopravnej špičke niekedy naozaj nadlho.
28. máj 2022

Adam

Súhlasím so sjednosmernením celej tejto časti ako je napr. v okolí Hajdoczyho, dúfam, že papaláši z mesta to poriešia.
29. máj 2022

Michal

Neviem si predstavit ist tadial 80 km/h, na kazdej strane parkuje tolko aut, ze su tam z ulic jednosmerky uz teraz :) Kazdopadne jednosmerka by myslim ze len uskodila ludom, co tam byvaju, ulice su dlhe a zbytocne vela obchadzania by bolo treba. Spomalovace by to skor vyriesili.
29. máj 2022

Mirec

Netreba si nic predstavovat, len sa prist pozriet cez pracovny tyzden :-)
30. máj 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za podnet, budeme vás informovať o riešení.
Kto? Odbor dopravy

Mesto Trnava
01. jún 2022

Adam

Tak si vyberte obyvatelia rýchlo ulíc 😃bud chcete parkovať vonku, mať tam odstavené autá a budú tam jednosmerky alebo si ich odpracete do dvora tie autá ako každý normálny človek a môže tam ostať obojsmerka...neskutočné voľačo
01. jún 2022

Trnavcanka Si

Jednosmerky sú asi jediné riešenie,keďže veľa ľudí nemá možnosť parkovať vo dvorec, hlavne nie na Slovenskej, kde sú domy jeden na druhom...
01. jún 2022

Adam

Presne tak, keď nieje iná možnosť a musia parkovať na ulici tak jednosmerky jediná možnosť...hádam tam nemá normálny človek furt klučkovať a nedajbože nadskakovať cez spomaľovače...
21. jún 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
Mesto Trnava neplánuje Slovanskú ulicu zjednosmerniť, ani cez ňu zakázať prejazd. Kontrolu dodržiavania rýchlosti realizuje Policajný zbor SR.
Kto? Odbor dopravy

Mesto Trnava
22. jún 2022

Trnavcanka Si

Slovanskú ulicu asi nechajte ako chcete, my žiadame zjednosmernit SLOVENSKÚ. O zákaze prejazdu sa tiež bavilo len v súvislosti so Slovanskou ulicou. Naozaj sa "tešíme", že odbor dopravy na meste má skutočný prehľad o uliciach mesta! A kedy tu prosím v celej tejto lokalite kontrolovala policajná hliadka dodržiavanie 30km/h?? Uvítame ich v ranných a poobednych hodinách, nech sa páči. Nemyslím tým ale víkend a prázdniny...
Takže vzhľadom na zlú lokalizáciu podnetu,namietam proti jeho vyriešeniu danou formou a dávam opäť požiadavku na VYRIEŠENIE dopravy v celej lokalite od ulice Leosa Janacka po Moyzesovu.
22. jún 2022

Mirec

Plne suhlasim s "Trnavcanka Si" Poslednu policajnu hliadku sme tu mali ked nahanali auto. Kedze kazde rano a aj poobede tadialto chodi vela deti do a zo skoly peso, treba sa tym zaoberat skor, nez bude neskoro.
22. jún 2022

Mirec

Este jedna osobna skusenost : ked som prechadzal po Slovenskej na bicykli predpisanou rychlostou 30kmh, aj tak ma vodic potreboval predbehnut nehliadnuc na to ze porusuje predpisi a ohrozuje ma. Ako tu bolo spravne poznamene, na ulici plnej aut kde treba kluckovat.
Ak by niekoho obtazovala jednosmerka, tak predsa ide autom, tak nejakych 100 metrov prejst autom naviac nemoze byt problem

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.