Cyklochodník

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
MBN 06. januára 2015

Na kruhovej križovatke na Bratislavskej ceste sa zhotovil aj cyklochodník,síce tá prvá fotografia nám ukazuje cyklochodník do stratena a tá druhá fotografia nám ukazuje cyklochodník do múrika.Pýtam sa či sa bude pokračovať s cyklochodníkom do Trnavy a opačne do Hrnčiaroviec.

07. január 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
áno, s cyklochodníkom Mesto Trnava v budúcnosti uvažuje v zmysle Koncepcie rozvoja cyklotrás v meste Trnava, ktorú nájdete na stránkach mesta (www.trnava.sk/userfiles/download/attachment/ourak_KRC_Trnava_07-2014.pdf).
Mesto Trnava sa snaží realizovať cyklotrasy podľa uvedenej koncepcie pri každej stavebnej príležitosti a tak tomu bolo aj pri stavebných úpravách križovatky Bratislavská - Nerudova. Pri stavebných prácach zároveň pribudli na jestvujúci chodník aj zvislé dopravné značky, ktoré umožňujú jazdu cyklistom od Nerudovej ulice až po Strojárenskú ulicu. Cyklisti sú vedení po chodníku popri Bratislavskej ceste, ktorý šírkovo umožňuje spoločné vedenie cyklistov ako aj chodcov. Na takto zrealizovaný úsek cyklotrasy ďalej nadviazala spoločnosť SACHS, ktorá doznačila cyklopruhy na obe strany Strojárenskej ulice až po vrátnicu bývalých TAZ. Rekonštrukciou križovatky Bratislavská - Strojárenská bola zrealizovaná príprava na pokračovanie cyklotrasy na Hrnčiarovce. V opačnom smere je plánované pokračovanie cyklotrasy od Nerudovej naprieč sídliskom Linčianska s napojením na cyklotrasu realizovanú v rámci Humanizácie sídliska v roku 2014 a jej ďalším pokračovaním až na Zelenečskú cestu.

Odbor územného rozvoja a koncepcií
07. január 2015

Marian

Chcem reagovat na vyjadrenie samospravy.Nechcem nikoho urazit ale zrejme sa nebol pozriet nikdo s kompetentnych na tento chodnik co je popri Bratislavskej ceste na Strojarensku uvedeny ako cyklochodnik.Vcera om sa bol pesi prejst na Strojarensku a nic som tam nevidel oznacene,teda myslim od kruhovej krizovatky po Sachs.Odporucam pozriet si tento link na vami odporucany cyklochodnik.http://www.odkazprestarostu.sk/trnava/podnety/13793/chodnik-na-bratislavskej-ulice
07. január 2015

Marian

Niekedy to bolo oznacene ako cyklochodnik ale ono by to chcelo asi ocistit a premalovat.
30. marec 2015

Matúš G

Marian cesta bola znova vymaľovaná.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania