Ulica Vladimíra Clementisa-lavička-znečistená

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

V riešení
meno
Štefan 29. mája 2022

Pri domove sociálnych služieb sú relatívne novo osadené lavičky. Sú nepoužiteľné na svoj zamýšľaný účel.
Bohužiaľ sú nevhodne umiestnené pod stromami tak, že silné znečistenie od vtákov neumožnuje si na ne sadnúť a hlavne konštrukcia je pre seniorov nevhodná.
Škoda, že nikto nerozmýšlal nad tým, ako si starší človek na tak nízku a hlbokú lavičku sadne a hlavne – ako z nej bez pomoci vstane.
Dnes ráno ma o tom presvedčili obyvatelia domova, ktorí sa o tom opretí o svoje chodítka a barle rozprávali (nerozprávali sa - nadávali na to).

Foto je ilustračné.

29. máj 2022

natare

Bohužiaľ, v tomto meste v poslednej dobe nikto nemyslí na starších spoluobčanov, ako by tu ani nežili. Posledný príklad, zrušenie trhoviska a jeho presťahovanie do centra mesta, kde je zlý prístup k MHD, ktorá taktiež nie je moc ideálne nastavená. Trh bude fungovať 2x do týždňa po 4 hodiny, predtým sa dalo na trhovisku pravidelne nakupovať aj v utorok, stredu a vo štvrtok, čo aj veľa ľudí využívalo a tým sa vyhýbalo preplnenému trhovisku v piatok a sobotu. Celé zle!
30. máj 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Preposlali sme ho na vybavenie na príslušný odbor. O riešení podnetu budeme informovať. Ďakujeme za porozumenie
Kto? Odbor komunálnych služieb

Mesto Trnava
01. jún 2022

Ondrej Koso

Natare : Bývam oproti zimaku je tam pravidelne jedna predajkyna utorok až štvrtok a ľudí tam malo kedy vidím. Ja by som od nej nekúpil nič lebo je videt že to nepestuje ona ale to len niekde kúpi a predáva. Dnes som išiel 2 krát okolo a zas len ona a ľudí 0.
01. jún 2022

natare

Predajkyňa a jej rodičia pestujú ovocie a zeleninu už celé roky, nakupovali u nich už moji rodičia a vždy, keď k nej prídem na nákup, sú tam minimálne ďalší traja zákazníci. A v týždni predávala práve preto, že ako jedna z mála predajcov všetko čo predáva aj vypestuje a ovociu a zelenine nerozkážeš dozri len tak, aby som predávala v piatok a sobotu. Proti premiestneniu trhoviska sa spisovala petícia, ale mestskí páni ju veselo odignorovali aj napriek tomu, že bolo vyzbieraných viac ako 10-tisíc podpisov. Bohužiaľ, staršia generácia moc cez počítač nekomunikuje, preto sa cez odkaz pre starostu ani nebráni.
01. jún 2022

Ondrej Koso

Kde konkrétne pestujú všetky druhy ovocia a zeleniny aj priesady? Je tam celý týždeň aj piatok a v sobotu. Ľudia čo od nej niečo kúpili sa len sťažovali ze to nema nič spoločné s kvalitou iných pestovateľov. Niečo jak rajčiny z kaufu v zime...
02. jún 2022

Hana

Ale , vratme sa k lavičkám, hned po osadení lavičiek, bolo jasné, že sú nízké pre seniorov, a že budú špinavé od holubov, musel vedieť, ten kdo ich tam projektoval, lebo chodník, je tam od nich znečistený celý rok, teraz už pomože len orez stromov nad lavičkami.
24. jún 2022

Ľubica Horváthová

Ulica Vladimíra Clementisa-lavička-znečistená

Prosím o presunutie lavičiek mimo stromov kvôli znečisťovaniu vtákmi.
Dakujem

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania